| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
shopov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2010 11:16 Заглавие: WKC 3650 КОД. |
|
|
| Проц. D17011GFE93 SN e GR0822R0131246 . Трябва да се чете проца но имам само ПониПрог програматор и немога да намеря инструкции. Моля за помощ. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2010 13:20 Заглавие: |
|
|
Ето Тук и Тук малко за четене.Ако не си успял да дръпнеш схемата закаченето на проца,преди колегата да си изтрие поста ,за да можеш да го четеш-ще я закача. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
shopov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2010 21:05 Заглавие: |
|
|
| Колега благодаря за помоща до тук , разгледах темите и разбирам че може с ПониПрог да се чете този проц. Схемата съм я истеглил от сайта на МОНИТОР и се опитвах преди да пусна темата да се свържа към проца но явно някаде съм бъркал. Настроих Понито да го чете като 24С02 свързах се към SDA / SCL шината но мисля че + и _ незнам как да свържа трябва ли да се откачват крачета. Там в тия теми се говори за някакъв диод но утре ще ги преглеждам отново. Моля подсказвайте какво пропускам. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Сеп 21, 2010 8:34 Заглавие: |
|
|
Виж последователноста-първо захранваш радиото,после се кънектваш към проца.За диода-моята приставка е с германиев диод-с друг не съм пробвал.Чел съм 2 такива ,но не с Пони,а с Ориндж. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
danyguit2000 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 24, 2010 14:38 Заглавие: |
|
|
Ако срещнеш големи трудности,направо му вкарай код 0915 _________________ Skype user: gipson92494524 |
|
|
 |
shopov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 24, 2010 20:31 Заглавие: |
|
|
Резолтат от четенето на проца неусрешен. Вероятни причини:
1.Програматор от най простите с 1 транзистор.
2.Приставката я направих мисля без грешка .
3. Неправилно свързване.
Като пусна да чете , четенето тръгва и прекъсва като изписва Device not respording . По време на пробите в определен случай се изписваше грешка2 или3 и като натисна Power радиото тръгва и имах идея да го свържа към колата като го занеса заедно с акомолатора до колата и го свържа. Колега благодаря за този код но няма как да го накарам да излезнат чертичките . преди го държах цяла вечер и показа черти с светещо 6. Тогава вкарах КОД от един калколатор 0132 но не тръгна . Последно го държах включен 24 часа но черти не излизат. Ако ми дойде идея ще продължа да го боря.
P.P. Радиото тръгна с кода който ми даде колегата 0915 . Като го държах включен 30 часа излезнаха чертите. Колега tsuko и твоя пост ще е плезен за което блатодаря . И на всички.
Последната промяна е направена от shopov на Съб Окт 09, 2010 13:05; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
tsuko Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2010 20:52 Заглавие: |
|
|
С тази антика и аз брах много ядове навремето ..... става и с ПониПрог бъди сигурен а това което ще ти напиша няма да го прочетеш в други форуми понеже всеки който е правил поне един такъв знае за какво става въпрос . . . а и ти вече предполагам , но все пак след като вече си стигнал до тук а и смятам че ще е интересно и за други.За разлика от всички други касетофони които съм правил до сега този се чете и пише най добре след натискане на Power бутона даже доколкото си спомням много добри резултати имаше при задържане натиснат бутона и веднага след това read or write. |
|
|
 |
|