| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
metodi80 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 21, 2010 19:57 Заглавие: Въпрос за микроконтролер - АТ89C2051 |
|
|
Здравейте !
Имам схема в която се използва микроконтролер- АТ89С2051, но не мога да го намеря в магазините за електроника в моя град ( Враца).
Рових с търсачката и видях , че има 2 теми в които се говори за този микроконтролер , но там ставаше въпрос за схеми и не ставаше ясно дали в крайна сметка са успели да намерят конкретния чип ...
Та въпрос ми е някои намирал ли е и работил ли е с такъв чип ?
Освен това има ли заместител и кое е той ... ?
Ако някой е програмирал такъв микроконтролер , има ли схемата за програматора ? Ще съм много благодарен , ако някой сподели !! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 21, 2010 20:25 Заглавие: |
|
|
"Конкретния чип" го има по магазините.Друг е въпроса че ти си дал много малко подробности какво точно ти трябва.Пратил съм ти на лични какво мога да предложа от въпросния процесор. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
joro_1 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 21, 2010 23:31 Заглавие: Re: Въпрос за микроконтролер - АТ89C2051 |
|
|
| metodi80 написа: | | . . . . . . АТ89С2051, но не мога да го намеря в магазините за електроника в моя град ( Враца). . . . . |
Би трябвало да имам към 40 артисали бройки отпреди 5-6 години когато работех с този процесор, проблем е че в момента всичко е събрано на куп, и ще трябва ровене, а време за това след десетина дни, ако не бързаш, пусни едно лично да ми напомниш. Ако бързаш:
http://www.comet.bg/shop/info.html?ID=20810&Text=89C2051&Type=ALL&Subtype=ALL&Block=25&From=1&Valuta=BGN
Цената му ще е смешна, еконт ще вземат 5 пъти повече за доставката , програмира се по много начини, бях направил програматор по една чешка схема, работи само под ДОС, или Вин98 през LPT, нея мога да изровя ако не намериш съвременен програматор. |
|
|
 |
bongo Опитен потребител

Регистриран на: 17 Окт 2003 Мнения: 347 Местожителство: Нова Загора
|
Пуснато на: Сря Сеп 22, 2010 11:13 Заглавие: |
|
|
И аз имам 20-30 бройки - мога да ти пратя 5-6 по някой куриер...
Подарък разбира се!
П.П - Имам и програматор за тях - ако ми пратиш хекс, мога да ти ги пратя направо записани
Може да пишеш на Л.С _________________ Георги Влаев, LZ3GH |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 22, 2010 11:18 Заглавие: Re: Въпрос за микроконтролер - АТ89C2051 |
|
|
| metodi80 написа: | | ...Имам схема в която се използва микроконтролер- АТ89С2051, но не мога .... |
От написаното в първия пост изобщо не става ясно сорса има ли го, или има само схемата?
Така, че преди темата да е отишла на втора страница, нека питащия да проясни малко ситуацията и да се спре с преливането от пусто в празно. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 23, 2010 16:13 Заглавие: |
|
|
Всъщност цената му в Комет вече изобщо не е смешна .....
2 $ без ДДС . _________________ LZ1VTX |
|
|
 |
metodi80 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 23, 2010 19:58 Заглавие: |
|
|
Изключително много благодаря на колегата bongo ! Предложи ми не само да изпрати чиповете , но и да ги програмира БЕЗПЛАТНО !!! За мен това е страшно много !
Голяма рядкост са хора като тебе ! Особено в това трудно време !
Жив и здрав бъди ! |
|
|
 |
|