| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Till_Lindemann Активен потребител

Регистриран на: 28 Май 2009 Мнения: 73 Местожителство: Пазарджик/Пловдив
|
Пуснато на: Нед Ное 07, 2010 12:38 Заглавие: Некоректно отношение |
|
|
Става въпрос за този човек http://forum.eshop.bg/profile.php?mode=viewprofile&u=23101
След като се уговорихме да опакова едно старо радио Сименс и да го прати, накрая просто спря да ми отговаря на съобщенията. Накрая получих този имейл
| Цитат: | | Не ти отговорих на писмото за вестниците, защото радиото си иска опаковка.Два дни търсих и не попаднах на добра опаковка-просто на местата, където съм виждал подходящи кашони сега няма.Явно си придирчив човек към състоянието на нещата си и за да не го поразят при транспорта и след това ние с теб да си прехвърляме вината се обадих на колекционер от града, който щом разбра модела, попита за задния капак и цената и вчера дойде да го вземе.Това е.Поздрави от Димитър |
И всичко това е станало без да каже и дума или да говорим преди това. Внимавайте с този човек! Вижда се колко струва думата му. Мисля, че такива хора нямат място в този форум. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tonovd Опитен потребител

|
|
|
 |
Георги Стоичков Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 07, 2010 21:31 Заглавие: |
|
|
| Till_Lindemann лично съм купувал много неща от Митко Тонов и до сега не съм имал никакви проблеми. Явно нещо не сте се разбрали. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 07, 2010 22:26 Заглавие: |
|
|
Пусналия темата въобще не говори за Тонов.Цъкни на линка в първия пост.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Георги Стоичков Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 07, 2010 22:50 Заглавие: |
|
|
Извинявам се ! |
|