Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Некоректно отношение

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Till_Lindemann
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Пазарджик/Пловдив

МнениеПуснато на: Нед Ное 07, 2010 12:38    Заглавие: Некоректно отношение Отговорете с цитат

Става въпрос за този човек http://forum.eshop.bg/profile.php?mode=viewprofile&u=23101
След като се уговорихме да опакова едно старо радио Сименс и да го прати, накрая просто спря да ми отговаря на съобщенията. Накрая получих този имейл

Цитат:
Не ти отговорих на писмото за вестниците, защото радиото си иска опаковка.Два дни търсих и не попаднах на добра опаковка-просто на местата, където съм виждал подходящи кашони сега няма.Явно си придирчив човек към състоянието на нещата си и за да не го поразят при транспорта и след това ние с теб да си прехвърляме вината се обадих на колекционер от града, който щом разбра модела, попита за задния капак и цената и вчера дойде да го вземе.Това е.Поздрави от Димитър

И всичко това е станало без да каже и дума или да говорим преди това. Внимавайте с този човек! Вижда се колко струва думата му. Мисля, че такива хора нямат място в този форум.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
tonovd
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Кричим

МнениеПуснато на: Нед Ное 07, 2010 20:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Извинявай, но недей така! Преди да си редактираш обявата http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=60326&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=%E3%EE%E2%EE%F0%E8%F2%E5%EB%E8&topicshow=%CA%F3%EF%F3%E2%E0%EC%20%E3%EE%E2%EE%F0%E8%F2%E5%EB%E8%20Telefunken%20(%F0%E5%E4%E0%EA%F2%E8%F0%E0%ED%E0%20%EE%E1%FF%E2%E0) аз също писах! Е, къде е истината и на кой да се вярва?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Георги Стоичков
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Нед Ное 07, 2010 21:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Till_Lindemann лично съм купувал много неща от Митко Тонов и до сега не съм имал никакви проблеми. Явно нещо не сте се разбрали.
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Ное 07, 2010 22:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Пусналия темата въобще не говори за Тонов.Цъкни на линка в първия пост. Very Happy
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Георги Стоичков
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Нед Ное 07, 2010 22:50    Заглавие: Отговорете с цитат

Embarassed Embarassed Embarassed
Извинявам се !
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети