Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

защо beovision lx2802 не тръгва с пилот п1694

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bobidjoksi
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Дек 27, 2010 17:55    Заглавие: защо beovision lx2802 не тръгва с пилот п1694 Отговорете с цитат

купих дист. за тв bang&oulfsen pilot p1694y modela e beovision lx 2802 неще да работи днес купих друго пак неще бихте ли помогнали дали няма друга марка дистанционни за този модел
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Дек 27, 2010 18:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Колко теми още мислиш да наплодиш-сто ли Question Evil or Very Mad
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
bobidjoksi
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Дек 27, 2010 21:39    Заглавие: sopot Отговорете с цитат

s va6te menteta o6te ne 100 a 1001 temi mogat da se napi6at
Върнете се в началото
bobidjoksi
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Дек 27, 2010 21:42    Заглавие: Отговорете с цитат

ako ste zapoznati mnogo s kakvo dist. 6te tragne beovision lx 2802 6toto ne stava ni6to s tia turski bokluci
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Дек 27, 2010 22:21    Заглавие: Re: sopot Отговорете с цитат

bobidjoksi написа:
sopot
s va6te menteta....

Когато се хвърлят такива обвинения кат чекия на мокър пясък е хубаво и да даваме някакви конкретни доказателства,щото все пак живеем в правова държава и плещенето на неверни неща "пет за четири" може и да доведе до определени беди за автора им. Evil or Very Mad Idea
С кои "наши ментета"?Ти от мене не си закупувал никога никакво дистанционно Exclamation Нито някога съм ти предлагал такова.Нито въобще на някой някога от моя магазин е продаван такъв пилот.Аз даже и нямам такъв пилот на склад,нито някога съм имал.Мога да доставя друго дистанционно,което не е Пилот и никога не съм го доставял,просто защото никой не ми го е търсил досега.
Позвъня ми повечеря по никое време(във май не много трезво състояние) за да ме питаш че си си бил купил от някъде два пилота и защо не работели... Confused И получи най-нормалния отговор-че аз не съм бюро за консултации и от магазина от който си си ги купил да идеш и да питаш.Защо въобще реши да звъниш на мене така и не разбрах.Божествено осенение ли получи,що ли...

За системно нарушаване правилата на форума заминаваш в бан-листата.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети