| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bobidjoksi Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 27, 2010 17:55 Заглавие: защо beovision lx2802 не тръгва с пилот п1694 |
|
|
| купих дист. за тв bang&oulfsen pilot p1694y modela e beovision lx 2802 неще да работи днес купих друго пак неще бихте ли помогнали дали няма друга марка дистанционни за този модел |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 27, 2010 18:04 Заглавие: |
|
|
Колко теми още мислиш да наплодиш-сто ли  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Дек 27, 2010 21:39 Заглавие: sopot |
|
|
| s va6te menteta o6te ne 100 a 1001 temi mogat da se napi6at |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Дек 27, 2010 21:42 Заглавие: |
|
|
| ako ste zapoznati mnogo s kakvo dist. 6te tragne beovision lx 2802 6toto ne stava ni6to s tia turski bokluci |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 27, 2010 22:21 Заглавие: Re: sopot |
|
|
| bobidjoksi написа: | sopot
s va6te menteta.... |
Когато се хвърлят такива обвинения кат чекия на мокър пясък е хубаво и да даваме някакви конкретни доказателства,щото все пак живеем в правова държава и плещенето на неверни неща "пет за четири" може и да доведе до определени беди за автора им.
С кои "наши ментета"?Ти от мене не си закупувал никога никакво дистанционно Нито някога съм ти предлагал такова.Нито въобще на някой някога от моя магазин е продаван такъв пилот.Аз даже и нямам такъв пилот на склад,нито някога съм имал.Мога да доставя друго дистанционно,което не е Пилот и никога не съм го доставял,просто защото никой не ми го е търсил досега.
Позвъня ми повечеря по никое време(във май не много трезво състояние) за да ме питаш че си си бил купил от някъде два пилота и защо не работели... И получи най-нормалния отговор-че аз не съм бюро за консултации и от магазина от който си си ги купил да идеш и да питаш.Защо въобще реши да звъниш на мене така и не разбрах.Божествено осенение ли получи,що ли...
За системно нарушаване правилата на форума заминаваш в бан-листата. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|