Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Подбор на лампите за лампов усилвател

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
samotnie_roker
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Яну 03, 2011 21:54    Заглавие: Подбор на лампите за лампов усилвател Отговорете с цитат

Здравеите на всички значи мисля да си правя лампов усилвател и ако е вазможно да ми дадете някое мнение и савет за подбора на лампите аз съм сабрал доста голяма част от неопходимото ми имам и ето тези лампи входни по една на стапало 6Ж1П предусилвателна 6Н14П и по две краини лампи 6П36С както и по една индикаторна EM84 изходните трафове аз ще си ги навивам по изчисленията коит ми направи чичо ми и така как мислите ще се получи с тези лампи Smile
alexandar888
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Яну 03, 2011 22:23    Заглавие: Отговорете с цитат

6Ж1П е излишна. Пуш-пул ли ще правиш?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Яну 03, 2011 22:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Тя и тая и тя е за там,да заминава при оная "силно-грамотната тема". Twisted Evil По кво ще ги подбираме лампите,според чупливост ли или според външен вид Question Няма схема,няма дявол,ама иначе ще дискутираме.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
samotnie_roker
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Яну 03, 2011 22:58    Заглавие: Отговорете с цитат

ами какво ще рече "" Пуш-пул "" и защо 6Ж1П да е изли6на благодаря предварително
samotnie_roker
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Яну 03, 2011 23:03    Заглавие: Отговорете с цитат

ами има схема несъм я качвал а лампите по качество разбирасе но аз съм заинтеросовен за тези коит имам естествено бих опитал и с други ако някои предложи Smile
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Яну 03, 2011 23:08    Заглавие: Отговорете с цитат

samotnie_roker написа:
ами има схема несъм я качвал

И много хубаво си направил. Twisted Evil
samotnie_roker написа:
лампите по качество разбирасе

По кво се разбира Question И кво ще рече "качество"-ами взимай от първо качество и готово.Че тия от "второ качество" може да са се попрокиснали Или да имат тук-таме загнило.
samotnie_roker написа:
ами какво ще рече "" Пуш-пул ""

Ще рече да не правиш неща от които не разбираш грам и да наблегнеш на четенето на книжки(освен на тема електроника,също така няма да е лошо и на тема "как да пишем грамотно").Че току виж те втресло от някъде.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети