| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
samotnie_roker Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 03, 2011 21:54 Заглавие: Подбор на лампите за лампов усилвател |
|
|
Здравеите на всички значи мисля да си правя лампов усилвател и ако е вазможно да ми дадете някое мнение и савет за подбора на лампите аз съм сабрал доста голяма част от неопходимото ми имам и ето тези лампи входни по една на стапало 6Ж1П предусилвателна 6Н14П и по две краини лампи 6П36С както и по една индикаторна EM84 изходните трафове аз ще си ги навивам по изчисленията коит ми направи чичо ми и така как мислите ще се получи с тези лампи  _________________ малко повече мощност никога никога не е излишна |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
alexandar888 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 03, 2011 22:23 Заглавие: |
|
|
| 6Ж1П е излишна. Пуш-пул ли ще правиш? |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 03, 2011 22:57 Заглавие: |
|
|
Тя и тая и тя е за там,да заминава при оная "силно-грамотната тема". По кво ще ги подбираме лампите,според чупливост ли или според външен вид Няма схема,няма дявол,ама иначе ще дискутираме. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Яну 03, 2011 22:58 Заглавие: |
|
|
ами какво ще рече "" Пуш-пул "" и защо 6Ж1П да е изли6на благодаря предварително _________________ малко повече мощност никога никога не е излишна |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Яну 03, 2011 23:03 Заглавие: |
|
|
ами има схема несъм я качвал а лампите по качество разбирасе но аз съм заинтеросовен за тези коит имам естествено бих опитал и с други ако някои предложи  _________________ малко повече мощност никога никога не е излишна |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 03, 2011 23:08 Заглавие: |
|
|
| samotnie_roker написа: | | ами има схема несъм я качвал |
И много хубаво си направил.
| samotnie_roker написа: | | лампите по качество разбирасе |
По кво се разбира И кво ще рече "качество"-ами взимай от първо качество и готово.Че тия от "второ качество" може да са се попрокиснали Или да имат тук-таме загнило.
| samotnie_roker написа: | | ами какво ще рече "" Пуш-пул "" |
Ще рече да не правиш неща от които не разбираш грам и да наблегнеш на четенето на книжки(освен на тема електроника,също така няма да е лошо и на тема "как да пишем грамотно").Че току виж те втресло от някъде. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|