| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
matkauton Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 12, 2011 23:07 Заглавие: SONY SDM-HS75 помощ за схема (липсва ми елемент) |
|
|
| Колеги монитра дойде със симптоми премигване и странни съобщения от менюто. След като припоих с въздух процесора монитора работи един ден нормално и след стоене цяла нощ на стенд бай изгасна. На процесорната платка беше укасил малък елемент подобен на SMD транзистор и сбиваше 1,8в захранването. Отстраних го и монитора светва без него но не реагира нормално на бутона за включване. Та питането ми е има ли някой схема на това нещо. Въпросния елемент е с означение U202 а транзисторите са с Q. Или някой ако има принего такъв монитор да ми каже какво пише върху елементчето че моето при окъяването се е овъглило и не мога да го прочета. Благодаря ви предварително за отделеното време. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 12, 2011 23:51 Заглавие: |
|
|
Ресетка ASM809SEURFT.Мога да ти доставя оригиналната(пратил съм ти цена на лични),може и да се сложи друга. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
matkauton Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 03, 2011 11:31 Заглавие: |
|
|
| Смених ресетката с MAX809 това намерих по магазините и нещата се нормализираха благодаря много за помощта |
|
|
 |
|