Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

SONY SDM-HS75 помощ за схема (липсва ми елемент)

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
matkauton
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Яну 12, 2011 23:07    Заглавие: SONY SDM-HS75 помощ за схема (липсва ми елемент) Отговорете с цитат

Колеги монитра дойде със симптоми премигване и странни съобщения от менюто. След като припоих с въздух процесора монитора работи един ден нормално и след стоене цяла нощ на стенд бай изгасна. На процесорната платка беше укасил малък елемент подобен на SMD транзистор и сбиваше 1,8в захранването. Отстраних го и монитора светва без него но не реагира нормално на бутона за включване. Та питането ми е има ли някой схема на това нещо. Въпросния елемент е с означение U202 а транзисторите са с Q. Или някой ако има принего такъв монитор да ми каже какво пише върху елементчето че моето при окъяването се е овъглило и не мога да го прочета. Благодаря ви предварително за отделеното време.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Яну 12, 2011 23:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Ресетка ASM809SEURFT.Мога да ти доставя оригиналната(пратил съм ти цена на лични),може и да се сложи друга.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
matkauton
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Фев 03, 2011 11:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Смених ресетката с MAX809 това намерих по магазините и нещата се нормализираха благодаря много за помощта
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети