Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

12V LED модули към 220V
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
valdism
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 22, 2011 17:25    Заглавие: 12V LED модули към 220V Отговорете с цитат

Здравейте, на схема 1 е готова платка, която ползвам за засветването на 1бр. бял светодиод а на схема 2 е това което ми е необходимо на мен. Трябва да се има предвид, че по отношение на електроника съм почти пълен лаик и да бъдете снизходителни ако някаде ръся глупости. Интересува ме дали чрез промяна на стойностите на елементите в първата схема е възможно да бъде осъществена втората схема. Благодаря предварително на отзовалите се.

Последната промяна е направена от valdism на Съб Яну 22, 2011 23:13; мнението е било променяно общо 4 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 22, 2011 17:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Да, ще може, но мястото където си качил картинката (или начина) не е от най-подходящите за да се видят подробностите.
valdism
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 22, 2011 18:57    Заглавие: Отговорете с цитат

По начина, по който си го казал не се разбира точно какво имаш предвид, но ще преместя изображението някаде другаде. Не мога да качвам снимките тук заради изискването от 50 поста.
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 22, 2011 19:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Имам впредвид това, че като се премине по линка на thumbnail-a който си дал с очакването да се види по-голяма картинка с подробности се вижда това:

А къде и как се качват картинки има поне две мноооого подробни теми във форума с последователни стъпки и описание как се прави.
Количеството постове няма никакво отношение към въпроса.

П.П. Няма да е лошо да се запознаеш и с правилата в този форум (кой бутон за какво се използва и кога), моля.
valdism
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 22, 2011 19:20    Заглавие: Отговорете с цитат

Съжалявам, при мен се отваряше нормално, просто беше един от първите сайтове за качване на снимки, който ми попадна.
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 22, 2011 21:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Оххх, работата вместо да се оправи, съвсем се омаза.
Прочети.
valdism
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 22, 2011 22:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Така, прочетх го и не смятам, че научих нещо ново, единствената ми грешка е, че първия път не съм подбрал удачно място за upload-ване на изображението. Това е поради причината, че одавна не ми се е налагало да го правя, във форумите, които следя снимките се качват директно. Както и да е, надявам се, че сега схемите се виждат.
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 22, 2011 22:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Не знам какво си правил и какво си чел но в момента пак е омазано положението.И колко пъти трябва да ти се обяснява че не се отговаря с този бутон Question
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
valdism
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 22, 2011 23:00    Заглавие: Отговорете с цитат

Не съм сигурен какво се случва, операта ми отваря изображението коректно, когато опитах през IE се натъкнах на това, което вероятно виждате и вие.
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 22, 2011 23:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Затова я качи на picvalley или руския радикал.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети