| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
valdism Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 22, 2011 17:25 Заглавие: 12V LED модули към 220V |
|
|
Здравейте, на схема 1 е готова платка, която ползвам за засветването на 1бр. бял светодиод а на схема 2 е това което ми е необходимо на мен. Трябва да се има предвид, че по отношение на електроника съм почти пълен лаик и да бъдете снизходителни ако някаде ръся глупости. Интересува ме дали чрез промяна на стойностите на елементите в първата схема е възможно да бъде осъществена втората схема. Благодаря предварително на отзовалите се.

Последната промяна е направена от valdism на Съб Яну 22, 2011 23:13; мнението е било променяно общо 4 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 22, 2011 17:33 Заглавие: |
|
|
Да, ще може, но мястото където си качил картинката (или начина) не е от най-подходящите за да се видят подробностите. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
valdism Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 22, 2011 18:57 Заглавие: |
|
|
| По начина, по който си го казал не се разбира точно какво имаш предвид, но ще преместя изображението някаде другаде. Не мога да качвам снимките тук заради изискването от 50 поста. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 22, 2011 19:05 Заглавие: |
|
|
Имам впредвид това, че като се премине по линка на thumbnail-a който си дал с очакването да се види по-голяма картинка с подробности се вижда това:
А къде и как се качват картинки има поне две мноооого подробни теми във форума с последователни стъпки и описание как се прави.
Количеството постове няма никакво отношение към въпроса.
П.П. Няма да е лошо да се запознаеш и с правилата в този форум (кой бутон за какво се използва и кога), моля. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
valdism Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 22, 2011 19:20 Заглавие: |
|
|
| Съжалявам, при мен се отваряше нормално, просто беше един от първите сайтове за качване на снимки, който ми попадна. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 22, 2011 21:27 Заглавие: |
|
|
Оххх, работата вместо да се оправи, съвсем се омаза.
Прочети. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
valdism Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 22, 2011 22:11 Заглавие: |
|
|
| Така, прочетх го и не смятам, че научих нещо ново, единствената ми грешка е, че първия път не съм подбрал удачно място за upload-ване на изображението. Това е поради причината, че одавна не ми се е налагало да го правя, във форумите, които следя снимките се качват директно. Както и да е, надявам се, че сега схемите се виждат. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 22, 2011 22:40 Заглавие: |
|
|
Не знам какво си правил и какво си чел но в момента пак е омазано положението.И колко пъти трябва да ти се обяснява че не се отговаря с този бутон  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
valdism Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 22, 2011 23:00 Заглавие: |
|
|
| Не съм сигурен какво се случва, операта ми отваря изображението коректно, когато опитах през IE се натъкнах на това, което вероятно виждате и вие. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 22, 2011 23:01 Заглавие: |
|
|
Затова я качи на picvalley или руския радикал. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|