Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

По какъв начин може да се свържеТВ за автомобил с Nokia N95

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dimitar76
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 25, 2011 23:41    Заглавие: По какъв начин може да се свържеТВ за автомобил с Nokia N95 Отговорете с цитат

Здравейте съфоромци!Нов съм в този форум и се изправих пред следния проблем.Купих си това телевизорче за колата http://www.rexzon.com/p/neo_ctm-v705-55617 но проблема се оказа в това,че не мога да го свържа с телефона ми Nokia N95 и никой не може да ми обясни как ще стане и дали може? Кабелите за свързване са с 2 чинча и накрая завършват на само една букса която влиза в телевизора но дори и с оригиналните кабели на телефона за ТВ изход не ставт на буксите на телевизора,тъй като не могат да се закачат. Моля някой ако може да ме посъветва какво да направя ще съм му безкрайно благодарен? Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Сря Яну 26, 2011 0:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Поне това, което прочетох в интернет пише, че този телевизор няма видео вход. И ако наистина така става сложно за реализиране на това, което искаш ...
Виж в книжката, която са ти дали когато си купил телевизора какво пише като входове...
Но за тази цена ме съмнява да има AV вход.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
k810
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Несебър

МнениеПуснато на: Сря Яну 26, 2011 1:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Режеш чинчовете и свързваш кабела с букса която пасва на телевизора.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
dimitar76
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Яну 26, 2011 8:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Има със сигурност AV вход колега,дори имам и кабел за връзка с ДВД в комплекта който започва с една букса и завършва с 2чинча за звук и картина,но проблема е в това,че за тв изхода на телефона ми трбва да завършва с една букса а ако пробвам с оригиналните кабели Нокия на телефона за тв изход нищо не се получава тъй като са 3,а АВ буксата на телевизора е една и дори не могат да се задържат в нея. Embarassed
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
k810
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Несебър

МнениеПуснато на: Сря Яну 26, 2011 22:36    Заглавие: Отговорете с цитат

3 са щото телефона предава стерео, а на теб ти трябва моно.
Най -добре иди в някой сервиз ))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети