| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dimitar76 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2011 23:41 Заглавие: По какъв начин може да се свържеТВ за автомобил с Nokia N95 |
|
|
Здравейте съфоромци!Нов съм в този форум и се изправих пред следния проблем.Купих си това телевизорче за колата http://www.rexzon.com/p/neo_ctm-v705-55617 но проблема се оказа в това,че не мога да го свържа с телефона ми Nokia N95 и никой не може да ми обясни как ще стане и дали може? Кабелите за свързване са с 2 чинча и накрая завършват на само една букса която влиза в телевизора но дори и с оригиналните кабели на телефона за ТВ изход не ставт на буксите на телевизора,тъй като не могат да се закачат. Моля някой ако може да ме посъветва какво да направя ще съм му безкрайно благодарен?  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 26, 2011 0:03 Заглавие: |
|
|
Поне това, което прочетох в интернет пише, че този телевизор няма видео вход. И ако наистина така става сложно за реализиране на това, което искаш ...
Виж в книжката, която са ти дали когато си купил телевизора какво пише като входове...
Но за тази цена ме съмнява да има AV вход. |
|
|
 |
k810 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 26, 2011 1:14 Заглавие: |
|
|
| Режеш чинчовете и свързваш кабела с букса която пасва на телевизора. |
|
|
 |
dimitar76 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 26, 2011 8:07 Заглавие: |
|
|
Има със сигурност AV вход колега,дори имам и кабел за връзка с ДВД в комплекта който започва с една букса и завършва с 2чинча за звук и картина,но проблема е в това,че за тв изхода на телефона ми трбва да завършва с една букса а ако пробвам с оригиналните кабели Нокия на телефона за тв изход нищо не се получава тъй като са 3,а АВ буксата на телевизора е една и дори не могат да се задържат в нея.  |
|
|
 |
k810 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 26, 2011 22:36 Заглавие: |
|
|
3 са щото телефона предава стерео, а на теб ти трябва моно.
Най -добре иди в някой сервиз )) |
|
|
 |
|