| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
npopov2000 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 26, 2011 9:21 Заглавие: Olympus sp-310 - консумация на енергия |
|
|
| Доста порових по темата и никъде не намерих данни колко трябва да бъде консумацията на въпросния фотоапарат! Имам съмнения че моя фотоапарат е с доста повишена консумация - с изключен дисплей е около 400mA , а с включен дисплей около 500mA / не говоря когато зарежда светкавицата- там числата са други/ . Моля , ако някой има идея какви са реалните /каталожните/ данни да сподели! А ако може да замери на друг фотоапарат Olympus sp-310 е добре дошло! За сравнвние имам друг фотоапарат Kodak там тока без дисплей е около 100mA! Благодаря предварително!!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Mario-G Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 27, 2011 16:49 Заглавие: |
|
|
Според мен консумацията зависи много от качеството на използваните материали и екстрите, които има фотоапарата. Например моя е с доста екстри и обемист с тежка механика и консумацията му е около 540-560 mA в режим "преглед", а в режим на "снимане", когато работи и светкавицата е над 900 mA. Никъде не открих данни за консумацията и на моя Kodak Z-серия. Пишат само какви батерии и акумулатори са подходящи. Иначе смятам е нормална консумация около 500 mA за тоя клас.
П.П.: И според написаното в този сайт май съм прав: | Цитат: |
Operating Mode Battery Life (1600 mAh AAs):
Still-image capture mode, LCD on : 140 minutes
Still-image capture mode, LCD off : 194 minutes
Image playback : 325 minutes |
|
|
|
 |
npopov2000 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 28, 2011 10:50 Заглавие: |
|
|
| Благодаря, полезен сайт ! С една дума трябва да наблегна на качествени батерии! Надявам се SANYO XX 2500mAh да ми свършат работа. Пишат хубави неща за тях , дано да са верни! |
|
|
 |
k810 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 02, 2011 15:05 Заглавие: |
|
|
| Има и Sanyo 2700 mAh. |
|