Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

12V на 2 X 29V прав ток или 2Х 20V променлив?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Нед Май 09, 2004 21:59    Заглавие: 12V на 2 X 29V прав ток или 2Х 20V променлив? Отговорете с цитат

трябва ми схема на инвертор от 12В на 2Х29В или кординати на магазин в който може да се намери такава джаджа! трябва ми да захраня TDA7294 в кола видях в нета , че има направо готови такива , продават се но каде незнам Sad надявам се тук някой да ми помогне . Има и друг варянт ако някой знае как да обърна правия ток в променлив с честота 50Hz нека сподели Smile правех опити с тригер на Шмит обаче нещо немога да докарам синусуидално напрежение:(
Върнете се в началото
gogo
Гост

МнениеПуснато на: Пон Май 10, 2004 8:20    Заглавие: TDA-sux Отговорете с цитат

здравей да ти кажа няма смисъл да си усложняваш живота заради едното TDAxxxx защото ако е така то има множество варианти на TDAxxxx които не изискват високо напрежение така че пак казвам според мен няма смисъл Wink
Върнете се в началото
miro_m
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пон Май 10, 2004 11:44    Заглавие: Отговорете с цитат

ако 2х20W ти върши работа си вземи tda1552 струва 5 лв. и иска само два входни кондензатора и свири супер ако ти трябва нещо по мощно то тогава има един магазин в които съм виждал такова нещо 300W мисля че е 2х45V но може и да те излъжа струва 45 лв. магазина се намира в един безистен на пиротска. като тръгнеш от към пазара към халите по пирутска безистена се пада от лявата страна след първата пряка. магазина е за говорители и колони но има и такова нещо(всъщност от софия ли си!?).ако държиш да си го направиш сам ето ти и един саит http://sound.westhost.com/project89.htm успех
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Пон Май 10, 2004 12:09    Заглавие: Отговорете с цитат

много благодаря:) Smile Smile Smile ще го проверя този магазин Smile за по - слабите варянти няма смисъл ще ми се неще по мощно:))) още веднъш много благодаря:) желая ви всичко най - добро Wink
Върнете се в началото
Krasy
Гост

МнениеПуснато на: Пон Май 10, 2004 13:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей,
Ако намериш нещо на Пиротска или някаде другаде, кажи та и ние да знаем. Каква е цената и каква мощност. Благодаря предварително !!!
Върнете се в началото
hawk
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Съб Сеп 18, 2004 11:13    Заглавие: Отговорете с цитат

Пробвай този който ти е дал miro_m , това е желязна схема аз я ползвах за 2х200 MOSFET за кола трябва да ти кажа че няма грешка.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети