| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
adrian87 Активен потребител

Регистриран на: 18 Мар 2011 Мнения: 70 Местожителство: България/Перник
|
Пуснато на: Сря Май 18, 2011 23:40 Заглавие: Проблем с фирма Sirius PCB и техен продукт !!! |
|
|
Здравейте !
Преди около 15-тина дни си поръчах от въпросната фирма A/V Метър (http://www.sirius-pcb.com/?mod=catalog&show=250).След 2-3 дни беше при мен , с него не вървеше никаква документация.Писах им и ми изпратиха на мейла схема и документация за ползваме!Пуснах устройството и какво смятате се оказа - НЕ РАБОТЕШЕ (единственото нещо което можеше да се прави е да се регулира контраста на дисплея , а на него нямаше нищо!!!
Почнах да им пиша на пощата!Пратих им няколко писма че имам проблем с тяхното устройство и уточних какъв е проблема , но отговор НЯМА(близо седмица)
Последва писмо с лека заплаха от моя страна и отговора дойде след няколко часа !!!Не ми се цитира писмото , но с няколко думи ми казаха че със заплахи нищо няма да постигна и да им се обадя!!!Така и направих : разбрахме се да им изпратя устройството да го видят , така и направих.
Преди няколко дни пристигна , но бях доста зает за да се занимавам с него.Днес му дойде ред и какво мислите стана : пускам го аз и оооооо чууудо изкара картина!!!Викам си аз супер работи , премерих напрежение с него - работи , меря ток (с него не върви шунт)според документацията за шунт се ползва резистор 0.1 ом/5 вата.Слагам аз въпросният ШУНТ и тествам :при ток от 3 ампера показва 0.25 ампера Преглеждам схемата и установявам че са сбъркали един резистор от делителя за тока вместо 22 кило ома са сложили 3.2 кило ома Сменям го аз , пускам пак и вместо 3 ампера ми показва 1.5 ампера След дълго ровене по делителя се оказа че каквото и да правя както и да го магеря НЕ ПОКАЗВА ПОВЕЧЕ ОТ 1.5АМПЕРА Колеги давайте идея какво да правя с това чудо на технологийте че да проработи нормално Ето и схема и документация http://dox.bg/files/dw?a=e312849780
НЕ МИ СЕ ОБЩУВА ПОВЕЧЕ С ТЯХ!!! ТОВА Е НАЙ -НЕ СЕРИОЗНАТА ФИРМА С КОЯТО СЪМ РАБОТИЛ ХОРА НЕ КУПУВАЙТЕ НИЩО ОТ ТЯХ  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
k810 Опитен потребител

|
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Чет Май 19, 2011 8:45 Заглавие: |
|
|
Не си първия, няма да си и последния  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Май 19, 2011 9:09 Заглавие: |
|
|
k810, Просто нямам никакво свободно време да се занимавам
Все пак съм си платил за нещо не работещо Да не коментирам куриерските разходи
DJ69VN, След ровене по форумите установявам че е точно така Явно им се разминава на тея мошеници , но до кога
Дайте всички изпатили от тях да направим нещо по въпроса , че да не им се разминава толкова лесно  |
|
|
 |
RM Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 19, 2011 13:02 Заглавие: |
|
|
Е аз знаех че са неграмотници ама ...и въпреки това се прецаках.
Утре ще ти мине  |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 19, 2011 14:07 Заглавие: |
|
|
Едно време колега беше купил от тях някаква платка ( готова налепена тествана?! ) по спомен някакъв контролер.. и изобщо не тръгна. Звънял им там няколко пъти и нищо. Пи една студена вода и така.. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Май 19, 2011 15:42 Заглавие: |
|
|
DJ69VN , АКо на всички им се разминава така на къде отива цялата работа........  |
|
|
 |
RM Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 19, 2011 16:48 Заглавие: |
|
|
| Схемата е много тъпа и много под любителското ниво , става само за китче да се учи някой петокласник на асемблер. Може да я гръмнеш по сто начина , без най-елементарни защити ... няма нужда от коментар повече. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 19, 2011 16:58 Заглавие: |
|
|
Защо не си купиш от тези готовите LCD та? По 10-15лв са мисля искат само 9V и делител на входа... _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Май 19, 2011 21:49 Заглавие: |
|
|
DJ69VN , от кой LCD-та ?
Моля дай малко повече инфо  |