| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Techmaniac Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 01, 2011 17:34 Заглавие: Windows XP не се отварят всички сайтове |
|
|
| Компютър с ОС Windows XP IE6,IE7, FIREFOX ,CHROME не отваря всички сайтове - yahoo.com , gmail.com , facebook.com ... . ,при опит за атачване на файл при изпращане на е-майл от abv.bg индикира че прикрепения файл е с дължина само 1БАЙТ . Не показва никаква грешка при опит за отваряне на тези сайтове. Опитах с други DNS , преинсталация на FIREFOX ,CHROME , repair на ОС , update до SP3 , "свалих" firewall -и ,забраних антивирусни програми - без успех . При опит през лаив дисрибуция CENTOS - сайтовете се отварят. Моля за съвет как без преинсталация на ОС да реша проблема . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 01, 2011 17:53 Заглавие: |
|
|
Да не са зададени някакви грешни IP-та, маски или DNS? Провери и за вируси/ троянци. Може да опиташ с преинсталация драйвера на мрежата. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 01, 2011 18:09 Заглавие: |
|
|
| ivankrivodol написа: | | ......грешни IP-та, маски или DNS? Провери и за вируси/ троянци. ....... преинсталация драйвера на мрежата. |
Не са грешни , при ping на който и да е от сайтовете ги резолва коректно ,когато заредя лайв дистрибуция със същите работи , проверих с аваст и нод32 , преинсталирах драйвера ,опитах и през друг ISP - без успех. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 01, 2011 18:17 Заглавие: |
|
|
С Аваст или НОД не можеш да хванеш всичко - така, че задължително просканирай с Malwarebytes' Anti-Malware. А е добре и с Dr.Web® LiveUSB - на мен последното много ми помогна наскоро.
П.С. донякъде моя случай приличаше на твоя - не се отваряха сайтовете на антивирусните програми - по- специално за онлайн сканиране... _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 01, 2011 20:13 Заглавие: |
|
|
| Аз преди време бях пипнал някакъв вирус, поразиите бяха (поне които забелязах) невъзможно отваряне на abv пощата и невъзможно обновяване на вир. дефиниции на антивирусната (Avast). |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 01, 2011 21:07 Заглавие: |
|
|
| eler написа: | | ...невъзможно обновяване на вир. дефиниции на антивирусната (Avast). |
Avast се обновява ,през TeamViewer
като се свържа от съседен комп. проблема го няма . DrWeb не помогна. Като изтрия историята на който и да е от броусерите ми отваря еднократо само началната страница на gmail.com,microsoft.com, yahoo.com ,facebook.com други саитове ги отваря без никакъв проблем вкл, антивирусни . |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 01, 2011 21:08 Заглавие: |
|
|
Хубава сборка dr. Web отдавна съм качил в обменника
V6 - http://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=61286
V7 - http://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=62342
| Цитат: | В сборке вирусов нет! Призываю всех отправлять ложноопределяемые файлы в лаборатории соответствующих антивирусов!
Этим вы поможете и себе и многим другим пользователям. А я продолжу не отвлекаясь на эту проблему совершенствовать сборку. | Аз го изпробвах и съм доволен. Дори и на този компютър съм с него. И програмата, и вирусните дефиниции се упдейтват от официалния сайт.
| Цитат: | Можно ставить данную сборку в офисах и учреждениях, так как используется OEM ключ до 2013 года, не нарушающий никакие авторские права. Этот ключ Вебовцы распространяют бесплатно и абсолютно свободно для демонстрации возможностей своего продукта, ключ полноценно работает только в этой сборке.
1. Портативный антивирусный сканер (полная замена Dr.Web CureIt! - обновляются базы, сканер, ядро)
2. После запуска !install6 получаем полностью рабочий Dr.Web 6 (спайдер, автообновление, самозащита)
3. После запуска !install5 получаем полностью рабочий Dr.Web 5 (спайдер, автообновление и тд) |
Иначе го намерих на ru-board, вътре има линкове и инструкция.
_http://forum.ru-board.com/topic.cgi?forum=2&topic=4135
_http://cjgrey.ru/forum/29-32-1
_http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3060286
Дал съм линкове с източници, всеки може и оттам да тегли ако иска. Като гледам толкова потребители не се оплакват. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж
Последната промяна е направена от Филипов на Съб Сеп 24, 2011 16:00; мнението е било променяно общо 3 пъти |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 01, 2011 21:23 Заглавие: |
|
|
Имам подобен проблем. Дръпнах файла от обменника, но след инсталация, Авирата се оплака:
 |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 01, 2011 21:35 Заглавие: |
|
|
Заври си я някъде. Това съм го написал точно заради такива. Плюс линкове към алтернативни източници и обсъждания. А там са (десетки) хиляди потребители, при това компютърно грамотни. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 01, 2011 21:48 Заглавие: |
|
|
NOD32, също не харесва един файл:
 _________________ All Rights Reserved |
|