|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Mark_Model_13 Нов потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sathv Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 14, 2011 22:30 Заглавие: |
|
|
| Хайде стига с тези въпроси как да увелича обхвата на рутера с външна антена./ демек как да пре*еба доставчика на интернет така, че повече маймуни да се качат на клона/ Рутера ти е достатъчен да покрие обхвата на цяла къща, която се съмнявам да притежаваш. Просто плащайте си сметките а ако имаш проблеми с покритието се обади на доставчика ти. /Иначе антени има много, но за качествена работа на антената играят много външни фактори като дължина на антенния фидер , насоченост на антената /за тези честоти ти трябва пряка видимост/ и така нататък. |
|
|
 |
Mark_Model_13 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 15, 2011 9:42 Заглавие: |
|
|
| Благодаря за отговора. Мисля, че ще те разочаровам, защото не се вписвам в модела, който си посочил - селски тарикат, който се опитва да прецака системата. Именно за моята къща става въпрос. Ако ти кажа колко е цената за 3 Мбит няма да повярваш. Изобщо нямам желание да "закачам маймуни на клона". Проблемът е, че съпорта почти не говори английски, стандартното решение е чрез смяна на рутера (сменяха го няколко пъти, напълно безсмислено според мен). Обхватът е наистина слаб и ми трябва начин да го усиля малко. |
|
|
 |
gguest Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 15, 2011 11:47 Заглавие: |
|
|
Тази антена няма да ти свърши работа - от личен опит ти го пиша. На теория трябва да има усилване, но на практика нищо не става. Препоръчвам ти да решиш проблема, като закачиш допълнително към мрежата един безжичен рутер с външна антена. Аз имах същия проблем и сега използвам Dlink 524 (той е старичък модел, но ми свърши работа). _________________ Когато не знаеш какво да правиш - прави каквото знаеш. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|