| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
icana Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 26, 2011 2:55 Заглавие: дистанционно на аларма |
|
|
Здравейте нов съм и до някъде не разбирам много алармата ми е Сатурн м5 кръгло дистанционно но след счупване на кутийката реших да го сложа в друга но батерията трябваше да я сложа на гърба на платката и тъй като не се събра старата се наложи да сложа от плоските батерии от 3.5v проблема е че кара по няма и седмица независимо дали го ползвам или не с две пак е същото
поразрових се и открих тази тема http://www.citroen-bg.net/forum/viewtopic.php?f=65&t=48656 там са намерили решение доколкото разбрах има утечка и става така че и дори да не го използваш батерията пада за един два дни и тъй като тяхната е фабрична а моята купешка въпроса ми е дали и при мен може да има такава утечка или просто това дистанционно не е за тази батерия |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lusi blazev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 26, 2011 4:04 Заглавие: |
|
|
| Оригинално не е ли с 12 волтова батерия ? С тази от 3 волта , как искаш да работи. Я дай малко снимки да видим какво си сътворил. |
|
|
 |
gmg_service Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 26, 2011 11:28 Заглавие: re |
|
|
Приятелю, за 15 лева прявиш чудеса.
Всеки който се занимава с монтаж на автоаларми може да ти програмира ново дистанционно. |
|
|
 |
icana Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 26, 2011 12:52 Заглавие: |
|
|
ако искате ми вярвайте но сам си купил 3 дистанционни за обучаване и при 4-ма "майстори" ходих и те викат тези не могат да се обучават ама ние тука имаме едни като това дето могат проблема им е да ми вземат парите но както и да е искам да се извиня че пуснах темата просто се сетих че няма шанс тази батерия да кара повече при положение че като натисна копчето волтажа пада на от 12 на 7 волта а другата бетерия е 3.5в така или иначе сам го направил просто ще се взимат яко батерии и това е
а колкото до снимката не мога да ви го снимам защото е залепено с топъл силикон |
|
|
 |
lusi blazev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 26, 2011 13:31 Заглавие: |
|
|
| Дистанционните на Сатурн са с чип HCS200, и имат 4-5 вариянта на софта. Пробвал съм да сменям чип, който е дефектен с друг с различен софт и не става. Не може да се обучи след това към алармата. Така, че не е въпроса до вземането на пари. Те и за обучението само пак ще ти вземат левове. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 27, 2011 18:54 Заглавие: |
|
|
Виж сега,приятел,послушай gmg_service Не знам отде си купувал тези трите,дето са за обучаване,но ако беше отишъл с колата при някой ,който си разбира от работата,щеше за тези пари вероятно да имаш две работещи трансмитерчета! Във всички чипове,които се обучават,производителят на алармата/дистанционния модул влага свой код и ако трансмитерът ,който купуваш не е на този производител няма как някой да то го обучи! А батерия,която при натискане на бутон пада от 12 на 7V е за контейнерите,дето ги има из магазините-за вехти батерии Ако ,разбира се,трансмитерът не е издумкан! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Nimi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 28, 2011 17:23 Заглавие: |
|
|
Една кутийка струва няколко лева а се впускаш в приключение
Дистанционни - само оригинални... или евентуално чип да си го сложиш на друго дистанционно. _________________ Алармени системи, Видеонаблюдение и контрол на достъпа. |
|
|
 |
|