Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

дистанционно на аларма

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
icana
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Съб Ное 26, 2011 2:55    Заглавие: дистанционно на аларма Отговорете с цитат

Здравейте нов съм и до някъде не разбирам много алармата ми е Сатурн м5 кръгло дистанционно но след счупване на кутийката реших да го сложа в друга но батерията трябваше да я сложа на гърба на платката и тъй като не се събра старата се наложи да сложа от плоските батерии от 3.5v проблема е че кара по няма и седмица независимо дали го ползвам или не с две пак е същото
поразрових се и открих тази тема http://www.citroen-bg.net/forum/viewtopic.php?f=65&t=48656 там са намерили решение доколкото разбрах има утечка и става така че и дори да не го използваш батерията пада за един два дни и тъй като тяхната е фабрична а моята купешка въпроса ми е дали и при мен може да има такава утечка или просто това дистанционно не е за тази батерия
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
lusi blazev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Свищов

МнениеПуснато на: Съб Ное 26, 2011 4:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Оригинално не е ли с 12 волтова батерия ? С тази от 3 волта , как искаш да работи. Я дай малко снимки да видим какво си сътворил.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
gmg_service
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Съб Ное 26, 2011 11:28    Заглавие: re Отговорете с цитат

Приятелю, за 15 лева прявиш чудеса.
Всеки който се занимава с монтаж на автоаларми може да ти програмира ново дистанционно.
Върнете се в началото
icana
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Съб Ное 26, 2011 12:52    Заглавие: Отговорете с цитат

ако искате ми вярвайте но сам си купил 3 дистанционни за обучаване и при 4-ма "майстори" ходих и те викат тези не могат да се обучават ама ние тука имаме едни като това дето могат проблема им е да ми вземат парите но както и да е искам да се извиня че пуснах темата просто се сетих че няма шанс тази батерия да кара повече при положение че като натисна копчето волтажа пада на от 12 на 7 волта а другата бетерия е 3.5в така или иначе сам го направил просто ще се взимат яко батерии и това е
а колкото до снимката не мога да ви го снимам защото е залепено с топъл силикон
Върнете се в началото
lusi blazev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Свищов

МнениеПуснато на: Съб Ное 26, 2011 13:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Дистанционните на Сатурн са с чип HCS200, и имат 4-5 вариянта на софта. Пробвал съм да сменям чип, който е дефектен с друг с различен софт и не става. Не може да се обучи след това към алармата. Така, че не е въпроса до вземането на пари. Те и за обучението само пак ще ти вземат левове.
Върнете се в началото
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Нед Ное 27, 2011 18:54    Заглавие: Отговорете с цитат

Виж сега,приятел,послушай gmg_service Idea Не знам отде си купувал тези трите,дето са за обучаване,но ако беше отишъл с колата при някой ,който си разбира от работата,щеше за тези пари вероятно да имаш две работещи трансмитерчета! Във всички чипове,които се обучават,производителят на алармата/дистанционния модул влага свой код и ако трансмитерът ,който купуваш не е на този производител няма как някой да то го обучи! А батерия,която при натискане на бутон пада от 12 на 7V е за контейнерите,дето ги има из магазините-за вехти батерии Wink Ако ,разбира се,трансмитерът не е издумкан!

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Nimi
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Ное 28, 2011 17:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Една кутийка струва няколко лева а се впускаш в приключение Wink

Дистанционни - само оригинални... или евентуално чип да си го сложиш на друго дистанционно.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети