Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Кабел DB 25pin male / 25 pin male с по-дебели жици

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
peter_nn
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 07, 2012 0:17    Заглавие: Кабел DB 25pin male / 25 pin male с по-дебели жици Отговорете с цитат

Привет,

трябва ми кабел, от едната страна 25-пинов мъжки куплунг, от другата страна свободни краища (или пак 25-пинов мъжки куплунг, ще го срежа на две).
Нещо като на снимката, обаче да е с по-дебели проводници. Купих DB25M/DB25M от Пулсатор, обаче вътре проводниците са като косъм. На няколко други места намирам само от същите.

Искам проводниците да са между 0.15 - 0.5

Да знаете от къде може да се купи такъв? Трябват ми десетина бройки и ме мързи да запоявам.

Благодаря
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Plamskia
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Съб Яну 07, 2012 9:18    Заглавие: Отговорете с цитат

За какво ще го ползваш срязания кабел.Какво ще правиш.На старите принтери такива ли са.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
peter_nn
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 07, 2012 11:40    Заглавие: Отговорете с цитат

от към 25-пиновия куплунг ще го закача към джаджа (управление на стъпков мотор). От другата страна ми трябват свободни краища, които да свържа към клеморед или към входове/изходи на PLC, което пак си е клеморед. Трябва ми жилата да са достатъчно дебели, за да можеш да им сложиш кабелни обувки. В кабела който купих от Пулсатор са толкова тънки, че дори не мога да им зачистя изолацията - късат се.
На старите принтери вероятно жилата също са толкова тънки.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети