|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
peter_nn Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 07, 2012 0:17 Заглавие: Кабел DB 25pin male / 25 pin male с по-дебели жици |
|
|
Привет,
трябва ми кабел, от едната страна 25-пинов мъжки куплунг, от другата страна свободни краища (или пак 25-пинов мъжки куплунг, ще го срежа на две).
Нещо като на снимката, обаче да е с по-дебели проводници. Купих DB25M/DB25M от Пулсатор, обаче вътре проводниците са като косъм. На няколко други места намирам само от същите.
Искам проводниците да са между 0.15 - 0.5
Да знаете от къде може да се купи такъв? Трябват ми десетина бройки и ме мързи да запоявам.
Благодаря
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Plamskia Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 07, 2012 9:18 Заглавие: |
|
|
| За какво ще го ползваш срязания кабел.Какво ще правиш.На старите принтери такива ли са. |
|
|
 |
peter_nn Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 07, 2012 11:40 Заглавие: |
|
|
от към 25-пиновия куплунг ще го закача към джаджа (управление на стъпков мотор). От другата страна ми трябват свободни краища, които да свържа към клеморед или към входове/изходи на PLC, което пак си е клеморед. Трябва ми жилата да са достатъчно дебели, за да можеш да им сложиш кабелни обувки. В кабела който купих от Пулсатор са толкова тънки, че дори не мога да им зачистя изолацията - късат се.
На старите принтери вероятно жилата също са толкова тънки. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|