| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
erolchy Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 02, 2012 21:14 Заглавие: |
|
|
Еми добре ще се наложи да го продам и да потърся друг трансформатор, благодаря за съветите  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivo07 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 02, 2012 21:16 Заглавие: |
|
|
| erolchy написа: | | Извинете ме но се занимавам с усилватели от доста отдавна и и мойе да се каже че знам доста за тя |
Добро самочуствие имаш момко,но в случая то само ти пречи . Иначе щеше да разбереш ,че темата е приключила още с поста на стстефанов които ти каза да пренавиеш вторичната намотка на трафа .В случая нямаш никакво друго решение освен пренавиване или друг траф .Всичките мисли за импулсно захранване ги изхвьрли от главата си.Преди доста години Sony пусна усилвател класА с импулсен изправител .Трябваше да е нещо като "совалката" на усилвателите ,ама си беше абсолютен провал .По добре да видиш зор с филтрацията на 50херца ,отколкото да набиеш 60-80килохерца в звука: саунд=мазило .И накрая ,недеи с тея +/– 30волта и по схемата ти дават +/–25в. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 02, 2012 21:50 Заглавие: |
|
|
Благодаря и на теб за съвета Искам само да допълня че нямам голямо самочувствие просто този човек ме обижда и ме засяга не казвам че съм гурото на електрониката но имам добри познания не може да се каже че съм зле, а нещо средно  |
|
|
 |
Plamskia Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 02, 2012 22:12 Заглавие: |
|
|
| Свирчо щом си печен в електрониката защо не мислиш като си видял схемата.Виж какво са написали в тази схема която я даваш............Захранването е двойно 18V 150W високо качество на тороидален трансформатор, 35V/4700μF кондензатор филтър 4бр, 35V/100μF 2бр., 100V/0.1μF 2бр.А сега си направи изводите......... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 02, 2012 22:18 Заглавие: |
|
|
| Защото английският ми е слаб и преди малко едни приятел ми го преведе, а не сам казал че съм печен, просто че назнайвам някои работи и се справям с изработката на усилватели и моля престанете да се заяждате защото ако бях велик нямаше да ви моля за помощ |
|
|
 |
ivo07 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 02, 2012 22:27 Заглавие: |
|
|
| Plamskia написа: | | Свирчо щом си печен в електрониката..... |
Кофти изказване . Момчето се учи и има доста време да се изучи .По-важното е че доста от младото поколение почва да се интересува активно от аудиото ,което от 15-20 години вьрви само надолу като качество . |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 02, 2012 22:33 Заглавие: |
|
|
Аз пък ще ударя катинара за демонстративно нередактиране на заглавие.
Трафът си е добър, от него ще стане усилвател, само си мамери друга схема на крайно стъпало. Варианти бол. На 8 ома товар е много по-добре. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
|