|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
IGBT Опитен потребител

Регистриран на: 30 Мар 2005 Мнения: 373 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Чет Май 12, 2005 13:19 Заглавие: |
|
|
на изхода има съпротивление 1-10ом виж го да не е изгоряло че често се случва _________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 12, 2005 15:37 Заглавие: |
|
|
Ами аз разбрах каде е проблема и го отстраних с 2 кабела
Проблема се състоеше в това че нямаше стабилизация на напрежението и харчеше 4А на празен ход. Аз пренавих феритите и стана от 40 на 66В напрежението, (първичните от 5 ги направих на 4 с по-вече наброй проводници, вторичната несам я пипал). Празния ход стана 4,5А. Сложих с един оптрон за обратна връзка.На напрежението което ми се стори че е най-голямата консумацията, а те за 2те стъпала са 4 различни напрежение и фактически направилх стабилизация само на десния канал и като натоваря стъпалото мостово едното кляка и затова се получава припукването и възбуждането. Свързах +на десния канал с + на левия канал и минусите пак така и нещата заспаха, като оставих стабилизацията на 37В по + захранването. Разлика в напреженията при натоварване се получава 0В клек при положителното и 0.5 до 1В при отрицателното и няма вече дертове, да чукна на дървено че ми писна да му гледам схемата вече. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|