Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Купувам кутия за DIY проект /малко по-височка/

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
happ3n5
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Чет Апр 05, 2012 14:38    Заглавие: Купувам кутия за DIY проект /малко по-височка/ Отговорете с цитат

Трябва ми кутия, която да събере траф, висок 10 сантиметра. Съответно всякакви кутии от ресивъри или от някаква друга техника вършат работа. Дори и да е някаква съвсем проста, направена от няколко ламарини, стига да изглежда и да е стабилна става. Но нека не се изхвърляме във височината - 12-13 сантиметра като някаква горна граница е поносимо.

Не търся нещо с кой знае какъв вид или нещо особено специално, съответно хора с оферти за по 50 лева на кутия няма смисъл изобщо да ми пишат, защото ще си загубим взаимно времето.

С оглед насоката на форума споменавам, че в кутията ще се помещава усилвател, съответно размерите трябва да са за такава техника.

Нека който има нещо подобно за продаване да пише на ЛС и там ще коментираме.
Намирам се в Пловдив и силно предпочитам да взема нещо от тук, за да мога да го видя на място.
Има вариант с куриер, стига да си струва цялата занимавка, но с предимство са майните.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
gogo75
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Чет Апр 05, 2012 16:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Що не се разходиш до Викиват-примерно това ,защото повечето стока не е описана на сайта
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
happ3n5
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Чет Апр 05, 2012 17:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Точно днес бях до Викиват-а и нямаха нищо, което да става. Имат някакви кутии втора ръка, но са твърде ниски - по 7-8см.
Тия пластмасови кутии няма да ми свършват никаква работа.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети