|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
happ3n5 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 05, 2012 14:38 Заглавие: Купувам кутия за DIY проект /малко по-височка/ |
|
|
Трябва ми кутия, която да събере траф, висок 10 сантиметра. Съответно всякакви кутии от ресивъри или от някаква друга техника вършат работа. Дори и да е някаква съвсем проста, направена от няколко ламарини, стига да изглежда и да е стабилна става. Но нека не се изхвърляме във височината - 12-13 сантиметра като някаква горна граница е поносимо.
Не търся нещо с кой знае какъв вид или нещо особено специално, съответно хора с оферти за по 50 лева на кутия няма смисъл изобщо да ми пишат, защото ще си загубим взаимно времето.
С оглед насоката на форума споменавам, че в кутията ще се помещава усилвател, съответно размерите трябва да са за такава техника.
Нека който има нещо подобно за продаване да пише на ЛС и там ще коментираме.
Намирам се в Пловдив и силно предпочитам да взема нещо от тук, за да мога да го видя на място.
Има вариант с куриер, стига да си струва цялата занимавка, но с предимство са майните. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
gogo75 Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 05, 2012 16:01 Заглавие: |
|
|
| Що не се разходиш до Викиват-примерно това ,защото повечето стока не е описана на сайта |
|
|
 |
happ3n5 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 05, 2012 17:52 Заглавие: |
|
|
Точно днес бях до Викиват-а и нямаха нищо, което да става. Имат някакви кутии втора ръка, но са твърде ниски - по 7-8см.
Тия пластмасови кутии няма да ми свършват никаква работа. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|