Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем с усилвател 120W с крайно стъпало BDX66 и BDX67
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bvgdzk
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: ВАРНА

МнениеПуснато на: Сря Апр 25, 2012 14:38    Заглавие: Отговорете с цитат

vo07 , господин soton иска с осцилоскопа да измери точно тези смущения Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ivo07
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofiq

МнениеПуснато на: Сря Апр 25, 2012 14:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Щом го иска ,и му се отдава,нека си ги мери-курс ще води все пак човека Very Happy
P.S. Между другото ,имам една голяма величина ,и ако иска може да и измери "меката " и "твьрдата" характеристика ,ама сьс скопа няма да стане .Трябват си рьце за тая работа .

Последната промяна е направена от ivo07 на Сря Апр 25, 2012 17:27; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bvgdzk
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: ВАРНА

МнениеПуснато на: Сря Апр 25, 2012 15:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Е стига сме се закачали с бъдещия ръководите на курса-това което пише са ПЕЧАТНИ грешки.Той - курса ще е на совалката и ще е задължителен че и ако се качим тогава ще видим Shocked
Сега сериозно към всички :хайде да не разводняваме повече темата на човека и да пишем само по нея,като му даваме съвети а не кое с какво и как може да се измери , че току виж са я заключили.Нека го изчакаме да пише до къде е стигнал.
Върнете се в началото
ivo07
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Апр 25, 2012 15:30    Заглавие: Отговорете с цитат

bvgdzk написа:
Е стига сме се закачали с бъдещия ръководите на курса.

Така е ,ама ти не си му обещавал да го"возиш" на грьб до последната спирка....нали .Ако си падаш ,да се менкаме и го оставям на мира Very Happy
Върнете се в началото
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Апр 25, 2012 18:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе , вие сте го обърнали на диалог между гениите в този форум ! То бива простотии , ама чак пък толкова ! Други грешни напрежения няма скъпи ми Иво , ако визираш долното 1.2V то е със знак - , който тук е размазан , провери си в книгата на Савов . И всички са мерени спрямо средата на захранването , ако не сте наясно ! А пък другия умник само си измисля - аз никъде не съм казвал , че меря всички напрежения с осцилоскоп , докато той написа , че осцилоскопа не бил измервателен уред , една от големите простотии в тази тема , която се изкриви във безсмислени идеи и мъдри умозаключения от ваша страна . Айде пишете си , оставям ви да си мислите , че сте по-по-най , то по-умния трябва да отстъпи ! За мен темата е приключена , поне що се отнася до вашите писания .
Върнете се в началото
ivo07
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Апр 25, 2012 18:31    Заглавие: Отговорете с цитат

ELP написа:
Други грешни напрежения няма скъпи ми Иво , ако визираш долното 1.2V то е със знак - , който тук е размазан , провери си в книгата на Савов
Бреййй, от втория пьт,след справка в някаква книга го уцели бре-БРАВОС!!! Смени си монитора или компа или си купи очилца
ELP написа:
И всички са мерени спрямо средата на захранването , ако не сте наясно !
Е, това твьрдение ,направо ме шокира .Верно ли го пишеш сьвсем сериозно това?Басси ,дори не е смешно
П.С. сьс "скъпи ми Иво" се обрьщат кьм мен, тези дето /ще ги/ или сьм ги е***. Ти засега не си в тази категория .

Ditronix написа:
Гиганте,много си прав,не съм догледал. Наистина Т5 и Т6 са защитата.
Ами то ,няма нищо толкова за гледане-вижда се от прьв поглед,а ти си я правил тази схема/няколко пьти/ доколкото си спомням.
Ditronix написа:
То и за какво са му драйвери,като в изхода са дарлингтони.....

Лелееее,сега ще трябва да се обяснява и какво е драиверен транзистор,кво е сьставен и т.н. Абе, вече имам подозрението ,че питащия знае повече от някои отговарящи ,или се льжа ?

И понеже гледам и Гиганта се мьдри тука ,та да го питам : Гигант ,кво стана с онея, Гигантските бири и Гиганските пьржени картофи-аз ли ги пропуснах ,що ли ? Е времето се оправя и става супер за тая работа Very Happy
Върнете се в началото
georg77
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Апр 25, 2012 20:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Иво , дай един пост в тая тема , който е актуален по темата на питащия Evil or Very Mad .Не си мери........... , а дай професионалното си мнение та да разберем и ние лаиците , както правят Гигант , Елп , Дитроникс и другите(да не се обидят).Темата трябва да е дискусия , а не спор.Такива многознайковци като тебе не са от полза на никой Very Happy
Върнете се в началото
gigant
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Апр 25, 2012 20:57    Заглавие: За бирата Отговорете с цитат

Бирата е студена, влиза мазно... Но пържени картофи няма - пазара е залят с френски картофи, дето не стават за пържене... То от французи кво ли да очакваш...
Върнете се в началото
ivo07
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Апр 25, 2012 21:00    Заглавие: Отговорете с цитат

georg77 написа:
а дай професионалното си мнение та да разберем и ние лаиците ,
Споко бре-ще дам като доиде условието на задачата .Само на тебе ще подшушна ,че попитах пусналия темата кога ще даде някакви напрежения и тои обеща -след сьбота
georg77 написа:
както правят Гигант , Елп , Дитроникс и другите(да не се обидят)
Напьлно е вьзможно ,щото на това се вика яхане ,а незнам някои да обича да го яхат.
georg77 написа:
Темата трябва да е дискусия , а не спор.Такива многознайковци като тебе не са от полза на никой Very Happy
това е дискусия която обикновенно прераства в спор ,А в него се ражда истината .Анадьм ?
Върнете се в началото
ivo07
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Апр 25, 2012 21:05    Заглавие: Re: За бирата Отговорете с цитат

gigant написа:
Бирата е студена, влиза мазно... Но пържени картофи няма - пазара е залят с френски картофи, дето не стават за пържене...
Лооошаа работа ! Транзистори от....румьния ,картофи от ...франция ....ЛОООШОООО
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Страница 4 от 6

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети