|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bvgdzk Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 25, 2012 14:38 Заглавие: |
|
|
vo07 , господин soton иска с осцилоскопа да измери точно тези смущения  _________________ няма сложни неща в техниката-трябва само да се досетиш и да ги направиш
акъл -полезен ми дай ---------пари сам ще си направя
Обучение за работа с PROTEL99 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivo07 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 25, 2012 14:43 Заглавие: |
|
|
Щом го иска ,и му се отдава,нека си ги мери-курс ще води все пак човека
P.S. Между другото ,имам една голяма величина ,и ако иска може да и измери "меката " и "твьрдата" характеристика ,ама сьс скопа няма да стане .Трябват си рьце за тая работа .
Последната промяна е направена от ivo07 на Сря Апр 25, 2012 17:27; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
bvgdzk Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 25, 2012 15:19 Заглавие: |
|
|
Е стига сме се закачали с бъдещия ръководите на курса-това което пише са ПЕЧАТНИ грешки.Той - курса ще е на совалката и ще е задължителен че и ако се качим тогава ще видим
Сега сериозно към всички :хайде да не разводняваме повече темата на човека и да пишем само по нея,като му даваме съвети а не кое с какво и как може да се измери , че току виж са я заключили.Нека го изчакаме да пише до къде е стигнал. _________________ няма сложни неща в техниката-трябва само да се досетиш и да ги направиш
акъл -полезен ми дай ---------пари сам ще си направя
Обучение за работа с PROTEL99 |
|
|
 |
ivo07 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 25, 2012 15:30 Заглавие: |
|
|
| bvgdzk написа: | | Е стига сме се закачали с бъдещия ръководите на курса. |
Така е ,ама ти не си му обещавал да го"возиш" на грьб до последната спирка....нали .Ако си падаш ,да се менкаме и го оставям на мира  |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 25, 2012 18:16 Заглавие: |
|
|
| Абе , вие сте го обърнали на диалог между гениите в този форум ! То бива простотии , ама чак пък толкова ! Други грешни напрежения няма скъпи ми Иво , ако визираш долното 1.2V то е със знак - , който тук е размазан , провери си в книгата на Савов . И всички са мерени спрямо средата на захранването , ако не сте наясно ! А пък другия умник само си измисля - аз никъде не съм казвал , че меря всички напрежения с осцилоскоп , докато той написа , че осцилоскопа не бил измервателен уред , една от големите простотии в тази тема , която се изкриви във безсмислени идеи и мъдри умозаключения от ваша страна . Айде пишете си , оставям ви да си мислите , че сте по-по-най , то по-умния трябва да отстъпи ! За мен темата е приключена , поне що се отнася до вашите писания . |
|
|
 |
ivo07 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 25, 2012 18:31 Заглавие: |
|
|
| ELP написа: | | Други грешни напрежения няма скъпи ми Иво , ако визираш долното 1.2V то е със знак - , който тук е размазан , провери си в книгата на Савов | Бреййй, от втория пьт,след справка в някаква книга го уцели бре-БРАВОС!!! Смени си монитора или компа или си купи очилца | ELP написа: | | И всички са мерени спрямо средата на захранването , ако не сте наясно ! | Е, това твьрдение ,направо ме шокира .Верно ли го пишеш сьвсем сериозно това?Басси ,дори не е смешно
П.С. сьс "скъпи ми Иво" се обрьщат кьм мен, тези дето /ще ги/ или сьм ги е***. Ти засега не си в тази категория .
| Ditronix написа: | | Гиганте,много си прав,не съм догледал. Наистина Т5 и Т6 са защитата. | Ами то ,няма нищо толкова за гледане-вижда се от прьв поглед,а ти си я правил тази схема/няколко пьти/ доколкото си спомням. | Ditronix написа: | | То и за какво са му драйвери,като в изхода са дарлингтони..... |
Лелееее,сега ще трябва да се обяснява и какво е драиверен транзистор,кво е сьставен и т.н. Абе, вече имам подозрението ,че питащия знае повече от някои отговарящи ,или се льжа ?
И понеже гледам и Гиганта се мьдри тука ,та да го питам : Гигант ,кво стана с онея, Гигантските бири и Гиганските пьржени картофи-аз ли ги пропуснах ,що ли ? Е времето се оправя и става супер за тая работа  |
|
|
 |
georg77 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 25, 2012 20:39 Заглавие: |
|
|
Иво , дай един пост в тая тема , който е актуален по темата на питащия .Не си мери........... , а дай професионалното си мнение та да разберем и ние лаиците , както правят Гигант , Елп , Дитроникс и другите(да не се обидят).Темата трябва да е дискусия , а не спор.Такива многознайковци като тебе не са от полза на никой  |
|
|
 |
gigant Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 25, 2012 20:57 Заглавие: За бирата |
|
|
| Бирата е студена, влиза мазно... Но пържени картофи няма - пазара е залят с френски картофи, дето не стават за пържене... То от французи кво ли да очакваш... |
|
|
 |
ivo07 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 25, 2012 21:00 Заглавие: |
|
|
| georg77 написа: | | а дай професионалното си мнение та да разберем и ние лаиците , | Споко бре-ще дам като доиде условието на задачата .Само на тебе ще подшушна ,че попитах пусналия темата кога ще даде някакви напрежения и тои обеща -след сьбота | georg77 написа: | | както правят Гигант , Елп , Дитроникс и другите(да не се обидят) | Напьлно е вьзможно ,щото на това се вика яхане ,а незнам някои да обича да го яхат. | georg77 написа: | Темата трябва да е дискусия , а не спор.Такива многознайковци като тебе не са от полза на никой  | това е дискусия която обикновенно прераства в спор ,А в него се ражда истината .Анадьм ? |
|
|
 |
ivo07 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 25, 2012 21:05 Заглавие: Re: За бирата |
|
|
| gigant написа: | | Бирата е студена, влиза мазно... Но пържени картофи няма - пазара е залят с френски картофи, дето не стават за пържене... | Лооошаа работа ! Транзистори от....румьния ,картофи от ...франция ....ЛОООШОООО |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|