Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Моля препоръчайте пералня

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
eler
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Раднево

МнениеПуснато на: Пон Дек 10, 2012 22:04    Заглавие: Моля препоръчайте пералня Отговорете с цитат

Та дойде време да се сменя пералнята, че сегашната наближава 20 години и започна все по-често да създава проблеми. Моля да ми препоръчате марки и модели, които не са с неразглобяемите казани. Препоръчително също с механичен програматор. Ясно е, че не мога да тръгна из магазините с отвертката и да отварям наред.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
sacho
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.ПЛЕВЕН

МнениеПуснато на: Вто Дек 11, 2012 8:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Мисля че няма да намериш с механичен програматор всичко е с електроника.Новата каквато и да вземеш все ще изкара 5 или 6 години на повече не се надявай. Sad Стреми се към по-известните марки но не и най-сложните защото ще ти трябват 2 висши за да разбереш програмите.Моето предпочитание е към BEKO , ELEKTROLUX Very Happy
emilm
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Дек 11, 2012 20:05    Заглавие: Отговорете с цитат

sacho написа:
Новата каквато и да вземеш все ще изкара 5 или 6 години на повече не се надявай. .....

Наистина изкарват по толкова,тази година взех 3-тата поред от различни марки Smile .Моя съвет е да не купуваш скъпа пералня,че да не те е яд като я хвърлиш след 5 години Very Happy
Върнете се в началото
milmar
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Сря Дек 12, 2012 8:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз бях привърженик на Gorenje, имам такава от 10г., "грижила се е " за това време за семейство с две деца, безпогрешна! С хром-никелов казан, механ. програматор, автоматично дозиране на вода (и до сега го водят за "новост", екстра по други перални Smile ) ... Аз съм на принципа "купи веднъж, може и скъпо, ползвай безпроблемно, внимателно и дълго време".

Купувахме наскоро пералня за близки, ами няма вече такива с хром-никелов казан (не буквално, има но на някакви супер луксозни модели), няма и с механ. програматор. Аз съм фен на електронния.
Аз се спрях на Indesit, някак всички марки ми изглеждат еднакви, всички са правени в Китай все пак. Gorenje сякаш не са мръднали напред, дизайна им се влошил според мен.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ARTU
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Съб Дек 29, 2012 20:36    Заглавие: Отговорете с цитат

Indesit купих преди 9 години и изкара доста, плюс прането на две деца. За съжаление след близка среща с дете се счупи леглото на ключалката - на пластмасовия ринг на вратичката. Самата пластмаса стана чуплива там, та може и детето да не беше съвсем виновно. Търсенето на такъв пластмасов ринг ме убеди, че сервизът на Indesit не му пука за техни продукти, а предложеният цял капак със стъкло за 130 кинта е всичко друго, но не и загриженост за Клиента.
Да са живи и здрави сервизите с доста натрупана скрап, та спасих вратичката. Следващата пералня няма да е от това "семейство". Някак не обичам да се чувствам прецакан, а грижата за Клиента да се изразява само в самодоволство.
Върнете се в началото
Nimi
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Дек 30, 2012 1:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз карам вече 10-та година с Indesit Evolution WE1200. С транспортен дефект - чукната леко отстрани. Уникална е просто. Много се радвам, че продавача даже не беше наясно какво продава Laughing

Кантар, дозировка, авто балансиране на центрофугата и какво ли още не. А проблема с ключалките наистина съществува. Още в началото е понапънах в повече и се счупи. Сервиза на магазина беше на много отзивчив и още на другия ден смениха механизма без разправии. Оттогава внимаваме при отваряне и няма проблеми.

В момента избора е мнооого голям. Аз напоследък се спирам на новите модели. С най-много функции и екстри.
bvgdzk
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: ВАРНА

МнениеПуснато на: Пон Дек 31, 2012 9:01    Заглавие: Отговорете с цитат

MIELO или нещо такова стари италиански но направени като хората Вярно тежат 300 килограма но ще те заровят\надживеят\.По добре втора употреба че ако е нова цената едва ли ще те устрои.
Върнете се в началото
milmar
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Пон Дек 31, 2012 11:09    Заглавие: Отговорете с цитат

bvgdzk написа:
MIELO или нещо такова стари италиански ....

MielE е стара немска марка с традиции. "Тежат" доста и по цена си Very Happy !
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети