| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2012 22:04 Заглавие: Моля препоръчайте пералня |
|
|
| Та дойде време да се сменя пералнята, че сегашната наближава 20 години и започна все по-често да създава проблеми. Моля да ми препоръчате марки и модели, които не са с неразглобяемите казани. Препоръчително също с механичен програматор. Ясно е, че не мога да тръгна из магазините с отвертката и да отварям наред. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 11, 2012 8:09 Заглавие: |
|
|
Мисля че няма да намериш с механичен програматор всичко е с електроника.Новата каквато и да вземеш все ще изкара 5 или 6 години на повече не се надявай. Стреми се към по-известните марки но не и най-сложните защото ще ти трябват 2 висши за да разбереш програмите.Моето предпочитание е към BEKO , ELEKTROLUX  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 11, 2012 20:05 Заглавие: |
|
|
| sacho написа: | | Новата каквато и да вземеш все ще изкара 5 или 6 години на повече не се надявай. ..... |
Наистина изкарват по толкова,тази година взех 3-тата поред от различни марки .Моя съвет е да не купуваш скъпа пералня,че да не те е яд като я хвърлиш след 5 години  |
|
|
 |
milmar Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 12, 2012 8:35 Заглавие: |
|
|
Аз бях привърженик на Gorenje, имам такава от 10г., "грижила се е " за това време за семейство с две деца, безпогрешна! С хром-никелов казан, механ. програматор, автоматично дозиране на вода (и до сега го водят за "новост", екстра по други перални ) ... Аз съм на принципа "купи веднъж, може и скъпо, ползвай безпроблемно, внимателно и дълго време".
Купувахме наскоро пералня за близки, ами няма вече такива с хром-никелов казан (не буквално, има но на някакви супер луксозни модели), няма и с механ. програматор. Аз съм фен на електронния.
Аз се спрях на Indesit, някак всички марки ми изглеждат еднакви, всички са правени в Китай все пак. Gorenje сякаш не са мръднали напред, дизайна им се влошил според мен. |
|
|
 |
ARTU Активен потребител

Регистриран на: 10 Юни 2006 Мнения: 88 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Съб Дек 29, 2012 20:36 Заглавие: |
|
|
Indesit купих преди 9 години и изкара доста, плюс прането на две деца. За съжаление след близка среща с дете се счупи леглото на ключалката - на пластмасовия ринг на вратичката. Самата пластмаса стана чуплива там, та може и детето да не беше съвсем виновно. Търсенето на такъв пластмасов ринг ме убеди, че сервизът на Indesit не му пука за техни продукти, а предложеният цял капак със стъкло за 130 кинта е всичко друго, но не и загриженост за Клиента.
Да са живи и здрави сервизите с доста натрупана скрап, та спасих вратичката. Следващата пералня няма да е от това "семейство". Някак не обичам да се чувствам прецакан, а грижата за Клиента да се изразява само в самодоволство. |
|
|
 |
Nimi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 30, 2012 1:03 Заглавие: |
|
|
Аз карам вече 10-та година с Indesit Evolution WE1200. С транспортен дефект - чукната леко отстрани. Уникална е просто. Много се радвам, че продавача даже не беше наясно какво продава
Кантар, дозировка, авто балансиране на центрофугата и какво ли още не. А проблема с ключалките наистина съществува. Още в началото е понапънах в повече и се счупи. Сервиза на магазина беше на много отзивчив и още на другия ден смениха механизма без разправии. Оттогава внимаваме при отваряне и няма проблеми.
В момента избора е мнооого голям. Аз напоследък се спирам на новите модели. С най-много функции и екстри. _________________ Алармени системи, Видеонаблюдение и контрол на достъпа. |
|
|
 |
bvgdzk Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 31, 2012 9:01 Заглавие: |
|
|
MIELO или нещо такова стари италиански но направени като хората Вярно тежат 300 килограма но ще те заровят\надживеят\.По добре втора употреба че ако е нова цената едва ли ще те устрои. _________________ няма сложни неща в техниката-трябва само да се досетиш и да ги направиш
акъл -полезен ми дай ---------пари сам ще си направя
Обучение за работа с PROTEL99 |
|
|
 |
milmar Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 31, 2012 11:09 Заглавие: |
|
|
| bvgdzk написа: | | MIELO или нещо такова стари италиански .... |