|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 11, 2013 16:01 Заглавие: |
|
|
Иво,Цецо ги продава редовно тия,дето искаш да ги изкупуваш бе човече! Купувай като искаш. А 2050 свири и още как! А TDA 1514 свири още по-как STK от ЕЛИМЕКС съм купувал няколко и не е имало проблеми с тях. Наистина,беше преди години. Но Цецо продава и скраб,там има и крайни стъпала които са си истински. Та не е проблем да си намериш каквото искаш! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили!
Последната промяна е направена от Ditronix на Чет Апр 11, 2013 16:19; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Opera 3 Активен потребител

|
|
|
 |
ivo07 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 11, 2013 16:33 Заглавие: |
|
|
| Ditronix написа: | | Иво,Цецо ги продава редовно тия,дето искаш |
Ахааа ! Наблюдавам ги ....редовно , но от всичките дет сьм ги писал е имало при него само харман-и и то от по-ниските модели . Може и нещо да сьм пропуснал дееее , но човека има и прекрасно свирещи усилватели за смешни пари . И на тая база /80-100 лева/ спориме за колко готино свири ТДА-то  |
|
|
 |
Георги202 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 11, 2013 16:55 Заглавие: |
|
|
TDA2030 в случая не е много подходяща схема, защото захранването е на границата, а за стабилизатор няма място в кутията.
Намират се усилватели и за 50-60 лв. за мощности около 2х15W, но идеята е друга. Миналата година купих за 40 лв. ресивър Onkyo със сменен STK 2х35W и си свири нормално. Преди имах Техникс, закупен от магазин, всичко уж беше произведено в Япония, но не свиреше по-добре. |
|
|
 |
ivo07 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 11, 2013 17:48 Заглавие: |
|
|
| Е сега с тда-тата кой трябва да надсвирваме -Онкьото с СТК-та ментаци от Елимекс или малайзийския техникс ментак ? Техникс-японски след 88-89 година няма / поне в магазина / . Да не се окаже ,че и ТДА-тата са ментаци , правени в някое китайско мазе ? |
|
|
 |
gakal Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 11, 2013 18:23 Заглавие: |
|
|
С това напрежение бих ти препоръчал TDA7294 . Има много писано по нета за нея, далеч си от граничните режими на работа , схемата не е скъпа - под 10 лв / бр. Купувал съм такава от Квазер и съм доволен от качеството . За китовете на Хобикит с нея имам лошо мнение - смятам че ползват некачествени ТДА-та.
А за спора готов / правен усилвател , смятам и поощрявам хората които искат да си го направят , защото това е пътя да научиш много нови неща и да придобиеш практически навици . Мисля, че случая е такъв.
Успех! |
|
|
 |
Георги202 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 11, 2013 18:52 Заглавие: |
|
|
| ivo07 написа: | | Е сега с тда-тата кой трябва да надсвирваме -Онкьото с СТК-та ментаци от Елимекс или малайзийския техникс ментак ? Техникс-японски след 88-89 година няма / поне в магазина / . Да не се окаже ,че и ТДА-тата са ментаци , правени в някое китайско мазе ? |
Нямам намерения да се надсвирвам и надфуквам с нищо и с никого, а споделям личните си впечатления.
По всички тенекии и чаркове на Техникса пишеше "Made in Japan", но той вече си има нов собственик и не ме интересува.
Не знам Онкьото дали е с ментаци от Елимекс. Купих го, защото ми хареса, но ми трябва още едно свирещо устройство.
Може да се окаже, че ТДА-тата са ментаци! Ти какво предлагаш ?
Три страници лакърдии викам да стигат.Предложиха ти се достатъчно варианти и вместо да се обсъждат конкретни неща по тях се мина към чесане на клавиатурите(като и всеки друг път когато почне да се говори "кое как свири и какъв звук вади",което са все грубо-субективни понятия).И не се отговаря с този бутон  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|