| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mitaka_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 29, 2013 16:21 Заглавие: Автоаларма - програмиране |
|
|
Имам свалена от доста време една автоаларма, която сега ми се налага да я монтирам на кола, като и ползвам функцията само за отваряне и затваряне на вратите. Проблема е, че нямам представа каква марка и модел е алармата, защото по нея няма никакви надписи освен на платката CS200. Мисля, че е Millenium но не съм сигурен в това. От цялата тази работа ме интересува как се влиза в програмен режим, за да изключа автоматичното заключване на вратите при отключване,при положение, че не се отвори никоя от тях. Пробвах с джъмперите по платката но не се получи. В сайта на Millenium нещо не мога да видя инфо за алармите им. Ето това представлява алармата:
 _________________ "Живей така,че след време да те е срам да разказваш,но да ти е гот да си спомняш" |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 29, 2013 19:43 Заглавие: |
|
|
Бе точно днес ми се счупи микроскопа! Що не пуснеш свястна снимка или линк да видим детайли? От тая пощенска марка какво да видя? Виж оправи нещата и да помислим. Моля те. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Дек 29, 2013 23:17 Заглавие: |
|
|
Aлармичката със сигурност е китайска,но никъде не намерих описание за монтаж и програмиране. Ако ти се рови- пиши в GOOGLE cs200 autoalarm . Би трябвало да се отвори ето това: https://www.google.bg/search?client=opera&q=cs200+autoalarm&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest Потърси,може да попаднеш на нещо. Между другото,алармите на МИЛЕНИУМ от доста време са си преопаковани китайски ........Та може твоята да е тръгнала и от там. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
bogege Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 30, 2013 0:19 Заглавие: |
|
|
А това какво ти пречи,като ще управляваш само централното?? | Цитат: | | , за да изключа автоматичното заключване на вратите при отключване,при положение, че не се отвори никоя от тях. |
Дори си е опция <+>  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Дек 30, 2013 9:35 Заглавие: |
|
|
А бе не е точно така,особено ако се прави нещо по колата. Непрекъснато щрак-щрак,ще забрави ключовете вътре.....И аз не го харесвам това нещо. Викали са ме безброй пъти да отварям коли именно след такива ситуации. Най-големият майтап бе на една Коледа,обажда се една "бизнесменка" и реве: Ела да отворим колата,че се заключи в циганската махала,а вътре има много пари!" По обяд беше,синът ми има рожден ден на Коледа,чакам гости... Ама бях и правил няколко обекта и не беше далеч,запалих колата и отидох. И какво да гледам-един смотан ФИАТ кабрио. Огледах колата и викам на патката "Иди моля те да намериш тел,че забравих". Хукна оная,а аз бръкнах между вратата и гюрука-никакъв проблем!- с цяла ръка,дръпнах пирона и отворих. После получих за награда две бутилки DUMPLE-12 годишни и стана страхотен рожден ден.....  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
Tqnata83 Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 30, 2013 9:51 Заглавие: |
|
|
по вероятно да се китайска unknown версия
трябва да свържеш и бутон врата за да не се заключва автоматично _________________ Две ръце не са достатъчни. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Дек 30, 2013 10:55 Заглавие: |
|
|
Много е гадно това заключване така, а и на колата на която ще се монтира алармата постоянно ключовете и стоят на контакта . Пробвах и със свързан кабел към бутоните на вратите не става, свързан постоянно +АСС пак се заключва. Иначе си има сервизен бутон за програмиране. _________________ "Живей така,че след време да те е срам да разказваш,но да ти е гот да си спомняш" |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Дек 30, 2013 15:51 Заглавие: |
|
|
Не се занимавай с глупости. Щом не е от джъмерите,програмирането става след влизане в програмен режим. И трябва да се знае точната позиция на всяка функция. Освен да се допиташ до действащ алармаджия,все някой ще знае. Те много ги обичат тези китайските аларми,че се намират по 20-30 лева Явно при теб са активирани всички "екстри" откъм заключване,щом и с подадена маса на вход бутони,и с подаден +12 на АСС заключването се получава. Кофти работа... _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Дек 30, 2013 17:48 Заглавие: |
|
|
Ходих при един познат дето се занимава с аларми и той каза, че тази аларма освен за обучаване на дистанционни за нищо друго не е програмния бутон. Тази функция за заключването не можела да се деактивира. _________________ "Живей така,че след време да те е срам да разказваш,но да ти е гот да си спомняш" |
|
|
 |
|