Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Автоаларма - програмиране
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mitaka_1
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Хасково

МнениеПуснато на: Нед Дек 29, 2013 16:21    Заглавие: Автоаларма - програмиране Отговорете с цитат

Имам свалена от доста време една автоаларма, която сега ми се налага да я монтирам на кола, като и ползвам функцията само за отваряне и затваряне на вратите. Проблема е, че нямам представа каква марка и модел е алармата, защото по нея няма никакви надписи освен на платката CS200. Мисля, че е Millenium но не съм сигурен в това. От цялата тази работа ме интересува как се влиза в програмен режим, за да изключа автоматичното заключване на вратите при отключване,при положение, че не се отвори никоя от тях. Пробвах с джъмперите по платката но не се получи. В сайта на Millenium нещо не мога да видя инфо за алармите им. Ето това представлява алармата:

Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Нед Дек 29, 2013 19:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Бе точно днес ми се счупи микроскопа! Laughing Laughing Laughing Що не пуснеш свястна снимка или линк да видим детайли? От тая пощенска марка какво да видя? Виж оправи нещата и да помислим. Моля те.

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mitaka_1
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Дек 29, 2013 21:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Ето линк:
http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8/bbfeaffdfde5217876183e2541e296e1/1l
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Дек 29, 2013 23:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Aлармичката със сигурност е китайска,но никъде не намерих описание за монтаж и програмиране. Ако ти се рови- пиши в GOOGLE cs200 autoalarm . Би трябвало да се отвори ето това: https://www.google.bg/search?client=opera&q=cs200+autoalarm&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest Потърси,може да попаднеш на нещо. Между другото,алармите на МИЛЕНИУМ от доста време са си преопаковани китайски ........Та може твоята да е тръгнала и от там.

Върнете се в началото
bogege
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: st.zagora

МнениеПуснато на: Пон Дек 30, 2013 0:19    Заглавие: Отговорете с цитат

А това какво ти пречи,като ще управляваш само централното??
Цитат:
, за да изключа автоматичното заключване на вратите при отключване,при положение, че не се отвори никоя от тях.

Дори си е опция <+> Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Дек 30, 2013 9:35    Заглавие: Отговорете с цитат

А бе не е точно така,особено ако се прави нещо по колата. Непрекъснато щрак-щрак,ще забрави ключовете вътре.....И аз не го харесвам това нещо. Викали са ме безброй пъти да отварям коли именно след такива ситуации. Най-големият майтап бе на една Коледа,обажда се една "бизнесменка" и реве: Ела да отворим колата,че се заключи в циганската махала,а вътре има много пари!" По обяд беше,синът ми има рожден ден на Коледа,чакам гости... Ама бях и правил няколко обекта и не беше далеч,запалих колата и отидох. И какво да гледам-един смотан ФИАТ кабрио. Огледах колата и викам на патката "Иди моля те да намериш тел,че забравих". Хукна оная,а аз бръкнах между вратата и гюрука-никакъв проблем!- с цяла ръка,дръпнах пирона и отворих. После получих за награда две бутилки DUMPLE-12 годишни и стана страхотен рожден ден..... Laughing

Върнете се в началото
Tqnata83
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пон Дек 30, 2013 9:51    Заглавие: Отговорете с цитат

по вероятно да се китайска unknown версия
трябва да свържеш и бутон врата за да не се заключва автоматично
mitaka_1
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Дек 30, 2013 10:55    Заглавие: Отговорете с цитат

Много е гадно това заключване така, а и на колата на която ще се монтира алармата постоянно ключовете и стоят на контакта Laughing . Пробвах и със свързан кабел към бутоните на вратите не става, свързан постоянно +АСС пак се заключва. Иначе си има сервизен бутон за програмиране.
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Дек 30, 2013 15:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Не се занимавай с глупости. Щом не е от джъмерите,програмирането става след влизане в програмен режим. И трябва да се знае точната позиция на всяка функция. Освен да се допиташ до действащ алармаджия,все някой ще знае. Те много ги обичат тези китайските аларми,че се намират по 20-30 лева Laughing Явно при теб са активирани всички "екстри" откъм заключване,щом и с подадена маса на вход бутони,и с подаден +12 на АСС заключването се получава. Кофти работа...

Върнете се в началото
mitaka_1
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Дек 30, 2013 17:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Ходих при един познат дето се занимава с аларми и той каза, че тази аларма освен за обучаване на дистанционни за нищо друго не е програмния бутон. Тази функция за заключването не можела да се деактивира.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети