Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Купувам тунер tdtk-g641d

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
galiani
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: гр.Добрич

МнениеПуснато на: Сря Апр 23, 2014 21:35    Заглавие: Купувам тунер tdtk-g641d Отговорете с цитат

Тунер от LCD Toshiba втора употреба- "tdtk-g641d"

за връзка скайп: galio.kirchev или Л.С.а може и на:
мтел 0887966693,глобул0899495086,виваком0878495086
Благодаря предварително!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Апр 23, 2014 23:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Мога да предложа нов.Цената ти е на лични.
Темата я разчиствам от всякакви лайна-шишета от ракия,психиатри и прочие.Следващия лигавещ се ще усети дебелия край!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
vladimirstanoev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Апр 24, 2014 0:06    Заглавие: Отговорете с цитат

психиатър с опит написа:
КОЛЕГА,ако може напишете суфикса и всички номера от мануала. Благодаря!
Колега психиатър, дебело подчертавам че до края на седмицата Божил е в почивка!!!
Едва ли на някой му е тупнал толкова тъпъня че да не може да изчака няколко деня Twisted Evil
Моля НЕ му досаждайте на ПМ,телефони,пощи и т.н. с питания за части до 25ти април включително ПО НИКАКЪВ ПОВОД!
Благодаря!
ПП. Бре!!! Shocked Къде изчезна на Сашо Фишев офертата??? Shocked Shocked
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Апр 24, 2014 0:09    Заглавие: Отговорете с цитат

vladimirstanoev,мисля че предупредих нещо.

Последната промяна е направена от Bojilov на Чет Апр 24, 2014 1:57; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Георги Стоичков
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Чет Апр 24, 2014 0:20    Заглавие: Отговорете с цитат

Мисля, че нещо нередно става в този форум, докато видях обявата и аз видях, че Фишев е писал, че има нов тунер, през това време порових и имам втора употреба, който предложих на колегата galiani на лични, влизам пак и гледам че всичко е изтрито. Моля не Божил, ами другите модератори и Администратора да направят проверка, видно е че от няколко дни Божил трие всичко което не му изнася, нали смисъла на раздела е за взаимопомощ между колеги, а не за триене и предлагане на части от Божил ? Това го копирам и ще го изпратя на Администратора,ако Божил затрие и моя пост, както направи с останалите на колегите Exclamation
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Апр 24, 2014 0:51    Заглавие: Отговорете с цитат

На Владимир Станоев поста е изключително полезен,трябва да знаеш.
Поста на Фишев с празното шише ракия-също беше изключително полезен... Twisted Evil
Цитат:
видно е че от няколко дни Божил трие всичко което не му изнася

Кое съм изтрил,че нещо се не сещам?От два дни съм изтрил всичко на всичко два поста.И двата са от тази тема.Изтрити са защото са абсолютно технически неадекватни.На втория изтрит впоследствие с червено му е и обяснено защо му е изтрито(а в другата тема-и с картинки e обяснено кое е суфикса на апарата и кое е TPV-номера).Има си мануали-четете и си оформяйте постовете технически грамотно с партидни номера и прочие и нищо няма да ви се трие.Нали имате претенции че сте професионалисти-ми дръжте се като такива тогава!
Темата сега засега я затварям.Ако пожелае galiani-нека ми пише на лични и ще я разчистя и отключа.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети