| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
galiani Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2014 21:35 Заглавие: Купувам тунер tdtk-g641d |
|
|
Тунер от LCD Toshiba втора употреба- "tdtk-g641d"
за връзка скайп: galio.kirchev или Л.С.а може и на:
мтел 0887966693,глобул0899495086,виваком0878495086
Благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2014 23:46 Заглавие: |
|
|
Мога да предложа нов.Цената ти е на лични.
Темата я разчиствам от всякакви лайна-шишета от ракия,психиатри и прочие.Следващия лигавещ се ще усети дебелия край! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2014 0:06 Заглавие: |
|
|
| психиатър с опит написа: | | КОЛЕГА,ако може напишете суфикса и всички номера от мануала. Благодаря! | Колега психиатър, дебело подчертавам че до края на седмицата Божил е в почивка!!!
Едва ли на някой му е тупнал толкова тъпъня че да не може да изчака няколко деня
Моля НЕ му досаждайте на ПМ,телефони,пощи и т.н. с питания за части до 25ти април включително ПО НИКАКЪВ ПОВОД!
Благодаря!
ПП. Бре!!! Къде изчезна на Сашо Фишев офертата???  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2014 0:09 Заглавие: |
|
|
vladimirstanoev,мисля че предупредих нещо. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Чет Апр 24, 2014 1:57; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Георги Стоичков Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2014 0:20 Заглавие: |
|
|
Мисля, че нещо нередно става в този форум, докато видях обявата и аз видях, че Фишев е писал, че има нов тунер, през това време порових и имам втора употреба, който предложих на колегата galiani на лични, влизам пак и гледам че всичко е изтрито. Моля не Божил, ами другите модератори и Администратора да направят проверка, видно е че от няколко дни Божил трие всичко което не му изнася, нали смисъла на раздела е за взаимопомощ между колеги, а не за триене и предлагане на части от Божил ? Това го копирам и ще го изпратя на Администратора,ако Божил затрие и моя пост, както направи с останалите на колегите  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2014 0:51 Заглавие: |
|
|
На Владимир Станоев поста е изключително полезен,трябва да знаеш.
Поста на Фишев с празното шише ракия-също беше изключително полезен...
| Цитат: | | видно е че от няколко дни Божил трие всичко което не му изнася |
Кое съм изтрил,че нещо се не сещам?От два дни съм изтрил всичко на всичко два поста.И двата са от тази тема.Изтрити са защото са абсолютно технически неадекватни.На втория изтрит впоследствие с червено му е и обяснено защо му е изтрито(а в другата тема-и с картинки e обяснено кое е суфикса на апарата и кое е TPV-номера).Има си мануали-четете и си оформяйте постовете технически грамотно с партидни номера и прочие и нищо няма да ви се трие.Нали имате претенции че сте професионалисти-ми дръжте се като такива тогава!
Темата сега засега я затварям.Ако пожелае galiani-нека ми пише на лични и ще я разчистя и отключа. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|