|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bluelemon Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 11:11 Заглавие: IRDA приемо/предавател и схема |
|
|
Значи намерих схемата за TFDS4500 и TFDS 5600, но никъде не мога да открия тази част. От Пловдив съм и къде ли не търсих, но нищо. Ако някой може да ми каже някой друг модел приемо/предавател който е по разпространен и също така и схема към него ще съм много благодарен. Трябва ми за компютър. На дъното имам 5 пина към които се влючва IRDA-то. Ако може и трансфера на данни да е по бърз ще е супер.
Значи мога да си поръчам TFDU6102, но е с доста крака и не знам как да ги свържа към 4-те пина на дъното. Идеи? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
stefp Опитен потребител

|
|
|
 |
bluelemon Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 14:53 Заглавие: |
|
|
| Мдам мерси и аз там го намерих и звънях в офиса да питам дали имат по бързи от този и ми казаха че имат TFDU6102 който е с трансфер 4mb и струва 15лв. та се чудех дали има смисъл да си зимам по бърз и за тва си търсих схема за него. http://rf.atnn.ru/s7/cif-ik_rx63.html това е което намерих, но е малко неясна схемата. Дали някой случйно не я е пробвал? |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|