Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

IRDA приемо/предавател и схема

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bluelemon
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Юни 08, 2005 11:11    Заглавие: IRDA приемо/предавател и схема Отговорете с цитат

Значи намерих схемата за TFDS4500 и TFDS 5600, но никъде не мога да открия тази част. От Пловдив съм и къде ли не търсих, но нищо. Ако някой може да ми каже някой друг модел приемо/предавател който е по разпространен и също така и схема към него ще съм много благодарен. Трябва ми за компютър. На дъното имам 5 пина към които се влючва IRDA-то. Ако може и трансфера на данни да е по бърз ще е супер. Rolling Eyes

Значи мога да си поръчам TFDU6102, но е с доста крака и не знам как да ги свържа към 4-те пина на дъното. Very Happy Идеи?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
stefp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Сря Юни 08, 2005 14:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Погледни ето тук
http://www.mladkonstruktor.bg/e-shop/shopping/product_details_thumb.php?product_id=1859

Аз си го поръчах от тук и си работи.А трансвера е толкова колкото на всеки IRDA .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bluelemon
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Юни 08, 2005 14:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Мдам мерси и аз там го намерих и звънях в офиса да питам дали имат по бързи от този и ми казаха че имат TFDU6102 който е с трансфер 4mb и струва 15лв. та се чудех дали има смисъл да си зимам по бърз и за тва си търсих схема за него. http://rf.atnn.ru/s7/cif-ik_rx63.html това е което намерих, но е малко неясна схемата. Дали някой случйно не я е пробвал?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети