Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

проблем с телоподаващо

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
nikola k
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Момчиловци

МнениеПуснато на: Вто Мар 29, 2016 23:24    Заглавие: проблем с телоподаващо Отговорете с цитат

Здравейте колеги ! Наскоро се сдобих с телоподаващ заваръчен апарат Einhell SGA 150 turbo втора употреба.
Първите няколко проби и ползване всичко беше наред , след това изникна проблем . Само като допра тела дори без да съм
натиснал копчето за подаване на тела и газта укъсява и започва да плюе . Разглобявах отпред шланга , ръкохватката но
нищо не видях необичайно. Ще съм благодарен ако някой ми даде насоки и жокер къде може да е проблемът
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
gengan
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Silistra

МнениеПуснато на: Нед Апр 03, 2016 20:22    Заглавие: потърси схема Отговорете с цитат

Здравей, занимавал съм се с доста телоподаващи, най-вече модел СТРУНА, но такъв проблем не съм срещал. При СТРУНИте моторчето за телта и клапана за газта се захранват от отделен траф и тъкъв проблем като твоя няма как да стане. Потърси ли из нета схема на твоята машина? Ако си намерил, пусни я тук, да видим откъде може да става гафа.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети