|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nikola k Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 29, 2016 23:24 Заглавие: проблем с телоподаващо |
|
|
Здравейте колеги ! Наскоро се сдобих с телоподаващ заваръчен апарат Einhell SGA 150 turbo втора употреба.
Първите няколко проби и ползване всичко беше наред , след това изникна проблем . Само като допра тела дори без да съм
натиснал копчето за подаване на тела и газта укъсява и започва да плюе . Разглобявах отпред шланга , ръкохватката но
нищо не видях необичайно. Ще съм благодарен ако някой ми даде насоки и жокер къде може да е проблемът |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
gengan Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 03, 2016 20:22 Заглавие: потърси схема |
|
|
| Здравей, занимавал съм се с доста телоподаващи, най-вече модел СТРУНА, но такъв проблем не съм срещал. При СТРУНИте моторчето за телта и клапана за газта се захранват от отделен траф и тъкъв проблем като твоя няма как да стане. Потърси ли из нета схема на твоята машина? Ако си намерил, пусни я тук, да видим откъде може да става гафа. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|