| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DICHI Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 18, 2005 9:06 Заглавие: |
|
|
Съгласен съм с Фишев  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
cecostar Опитен потребител

Регистриран на: 15 Май 2003 Мнения: 293 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Юни 18, 2005 16:59 Заглавие: |
|
|
Вярно е наистина,че има Нео с турско шаси - това пропуснах да кажа,ама как да обясня кое какво е - единствено по менюто на телевизора в магазина.
Абе каквото и да си купи все ще бере ядове донякъде  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Юни 18, 2005 20:30 Заглавие: |
|
|
Няма спор,наистина шаситата от преди 3-4 години бяха супер! Сега тези ги няма.  |
|
|
 |
Joniks-serviz Опитен потребител

Регистриран на: 10 Сеп 2004 Мнения: 352 Местожителство: България-Пловдив
|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 19:12 Заглавие: |
|
|
Нека да кажа и моето мнение ! Ако аз трябва да си купя телевизор в рамките на тази цена цитирана 270 лв от Вас бих се позамислил и попитал каъв ТВ от тип-среден клас бихте ми препоръчали!! Веднага Ви казвам - прибавете още 49 лв и си купете Самсунг - плано !! Към колегите които поддържат моделите НЕО и т.н - изразявям моите уважения към всички Ви , но това е мое лично мнение!! Успех! _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ.
Последната промяна е направена от Joniks-serviz на Нед Юни 19, 2005 19:40; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 19:39 Заглавие: |
|
|
Така е за тази цена в някои модели на самсунг шасито е на Нео мога да кажа даже кои са,но не искам,защото все пак това е и антиреклама - съгласете се.
Ние май отказахме човека да си купува телевизор!
За цената, цитирана всички модели са добри. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 19:55 Заглавие: |
|
|
Нерде стамбул нерде ямбол къде е Самсумг къде е Нео и то казано от човек които претендира че ги потдържа гаранционно Колега аз много не разбирам но от това което съм виждал и мога да твърдя че е общото между двете марки е САМО БРОНЗОВИЯ ЦВЯТ на кутиите  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 20:00 Заглавие: |
|
|
Нерде,ама е така.
Отваряш го и шасито е на Нео - мисля,че са 2 модела.Същото захранване,същата хрома,същия процесор и същите копчета за управление на предния панел на телевизора.
Главата си залагам за това. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 20:48 Заглавие: |
|
|
Много много смело изказване за залагането на главата защото май ще я загубиш Можеш да я спасиш като споменеш кой модел на самсунг и кой на нео са еднакви и то със опис състава на шасито за да направим съпоставката Иначе главата във торбата и доставка със спиди адреса ще го уточняваме допълнително  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 21:30 Заглавие: |
|
|
Ок.Ще ти кажа кой модел-утре като отида на работа и ще ги запиша-не се напъвам да ги помня и като модели.Но ще се свържем по ICQ,ако нямаш нищо против.А в торбата,можем да сложим някоя бутилчица,дето не се търкаля  |
|
|
 |
Joniks-serviz Опитен потребител

Регистриран на: 10 Сеп 2004 Мнения: 352 Местожителство: България-Пловдив
|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 21:36 Заглавие: |
|
|
Аххааа ! И на мене ми се пийва и аз съм виноват малко !!  _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |
|