Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Какъв телевизор да си купя до 270 лв?
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
DICHI
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: VRACA

МнениеПуснато на: Съб Юни 18, 2005 9:06    Заглавие: Отговорете с цитат

Съгласен съм с Фишев Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
cecostar
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Съб Юни 18, 2005 16:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Вярно е наистина,че има Нео с турско шаси - това пропуснах да кажа,ама как да обясня кое какво е - единствено по менюто на телевизора в магазина.
Абе каквото и да си купи все ще бере ядове донякъде Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
cecostar
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Юни 18, 2005 20:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма спор,наистина шаситата от преди 3-4 години бяха супер! Сега тези ги няма. Laughing
Върнете се в началото
Joniks-serviz
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: България-Пловдив

МнениеПуснато на: Нед Юни 19, 2005 19:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Нека да кажа и моето мнение ! Ако аз трябва да си купя телевизор в рамките на тази цена цитирана 270 лв от Вас бих се позамислил и попитал каъв ТВ от тип-среден клас бихте ми препоръчали!! Веднага Ви казвам - прибавете още 49 лв и си купете Самсунг - плано !! Към колегите които поддържат моделите НЕО и т.н - изразявям моите уважения към всички Ви , но това е мое лично мнение!! Успех!
РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ.

Последната промяна е направена от Joniks-serviz на Нед Юни 19, 2005 19:40; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger
cecostar
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Юни 19, 2005 19:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Very Happy Така е за тази цена в някои модели на самсунг шасито е на Нео мога да кажа даже кои са,но не искам,защото все пак това е и антиреклама - съгласете се.
Ние май отказахме човека да си купува телевизор! Shocked
За цената, цитирана всички модели са добри.
Върнете се в началото
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Нед Юни 19, 2005 19:55    Заглавие: Отговорете с цитат

Нерде стамбул нерде ямбол къде е Самсумг къде е Нео и то казано от човек които претендира че ги потдържа гаранционно Колега аз много не разбирам но от това което съм виждал и мога да твърдя че е общото между двете марки е САМО БРОНЗОВИЯ ЦВЯТ на кутиите Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
cecostar
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Юни 19, 2005 20:00    Заглавие: Отговорете с цитат

Нерде,ама е така. Laughing
Отваряш го и шасито е на Нео - мисля,че са 2 модела.Същото захранване,същата хрома,същия процесор и същите копчета за управление на предния панел на телевизора.
Главата си залагам за това.
Върнете се в началото
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Нед Юни 19, 2005 20:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Много много смело изказване за залагането на главата защото май ще я загубиш Можеш да я спасиш като споменеш кой модел на самсунг и кой на нео са еднакви и то със опис състава на шасито за да направим съпоставката Иначе главата във торбата и доставка със спиди адреса ще го уточняваме допълнително Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
cecostar
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Юни 19, 2005 21:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Ок.Ще ти кажа кой модел-утре като отида на работа и ще ги запиша-не се напъвам да ги помня и като модели.Но ще се свържем по ICQ,ако нямаш нищо против.А в торбата,можем да сложим някоя бутилчица,дето не се търкаля Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото
Joniks-serviz
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: България-Пловдив

МнениеПуснато на: Нед Юни 19, 2005 21:36    Заглавие: Отговорете с цитат

Аххааа ! И на мене ми се пийва и аз съм виноват малко !! Laughing Laughing Laughing
РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети