|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 18:44 Заглавие: |
|
|
Алоо чатърите.. осъзнайте се малко де
Като ви се чати си има определени места за тая работа  _________________ Може и да бъркам..... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Юни 22, 2005 9:14 Заглавие: |
|
|
За толтек ,хепи и другите чекиджии-влезли сте в bgaudio и сте установили че този сайт е доста над вашето ниво и понеже спадате към категорията на тези ограничени хора които като не разбират нещо го отричат тръгнахте да припявате на Куку(куад).Значи когато вие плюете -това е нормално а когато някой ви каже неприятни истини в очите-пищите като ощипана девственица .Знаете ли на какво приличате-на гейдружинка "Калинка-Малинка" -обидени сте на всички които не са като вас. |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 22, 2005 11:31 Заглавие: |
|
|
Мисла че е време да се заключи темата  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
Bojidar200 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 22, 2005 13:11 Заглавие: |
|
|
Гост : Имам чувството, че ще ти тегля една българска майна!  _________________ Всичко е ток и жици! |
|
|
 |
hapy_boy_21 Опитен потребител

Регистриран на: 22 Май 2005 Мнения: 448 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Юни 22, 2005 14:05 Заглавие: ре |
|
|
| Bojidar200 написа: | Гост : Имам чувството, че ще ти тегля една българска майна!  |
Моята издръжливост е голяма , но в наи скоро време аз ще му тегля, но и ти да го направиш няма да е лошо.
гост: Аз съм на 21, на мен има кои да пуска, не карам на злобарки може би като теб, а кои е некадърник много хора могат да кажат, и вземи си напиши от къде си и как се казваш, че да се разберем очи в очи кои е некадърник и кои не.И ако имаш нещо да ми казваш лично на мен, ще ми го кажеш в очите, на живо, а не да ме коментираш зад гърба ми , разбрали ме фотон? _________________ http://extrahost.bg |
|
|
 |
quad Опитен потребител

Регистриран на: 20 Ное 2004 Мнения: 233 Местожителство: Varna/Targovishte
|
Пуснато на: Сря Юни 22, 2005 17:23 Заглавие: |
|
|
Hahaha, кой с кого се изгъбарка:) Ако си бях направил труда да ти прочета тъпите постове не само на диагонал, щях да ти открия и сам грешките. Но иначе си прав, не трябваше да ти вярвам, трябваше да прочета кви си ги оплескал и да те насоля сам. Ще го имам впредвид, ако се наложи пак. Понеже много се съмнявам, че имаш представа от аудио, все пак мога да те проверя. Не се притеснявай, няма да е елементарен въпрос. Разходи се из форумите и виж къде съм писал за влианието на басрефлекса върху звука(по точно какви явления настъпват при преминаване на трептящия въздух през "тръбата"?). Виждам че оттам си се сетил за книжката на Попянев, която преди време препоръчах на някой от форумите, сега ти си я намерил,попрочел, недоразбрал и си дошъл да мелиш глупости. Я ми кажи от бгаудио, защо те викнаха? Защото не им стигат знанията за да спорят с мен? Ти ли си корифейчето? Или най-много плямпаш, че затова са пратили теб?
Я ми кажи гостченце, дето всички те знаят, защо си мислиш че ще се прекарам да ти пращам снимка на приятелката си? За да се носи из нета и разни сополанковци като теб, да въздишат и да си праскат по една за нейно здраве? Мога да ти дам линк към моя, просто на мен не ми пука дали ще омацате снимката, и без това вече ме искарахте психично болен, педофил и още 1000000+ глупости. Ето радвай се:
bagy.hit.bg/10.jpg
Преди време ми бяха казали, че от посотовете ми миришело на нафталин... на мен обаче изобщо не ми мерише така след 8 часов секс. Да правилно си прочел, 8 часа средно. Това обаче е оффтопик и ако продължа с това рискувам и тук да закл. темата, поради факта че не можеш сам да си намериш мома и ме караш аз да ти търся. Още нещо, виж в кой век сме, ако погледнеш никъде не съм казвал нещо повече от приятелка. Това е така, защото в гимназиите лапетата викат гаджета, аз предпочитам само приятелка с която мога да правя всичко. Sorry човече, ограничеността ти си е само твой проблем. Влезнал да се драчи в нета безцелно... е тва вече е тъпо. Аз писах тук, за да изразявам моето мнение(знаеш че на някои хора не им харесва и сега умират да се хвалят в личния си сайт. Дори продължават да говорят за мен там, въпреки че ме изгониха и така не ми дават право на отговор). Затова пиша тук, за да правя крив всеки, който реши да се прави на грандоман. Ти влизаш за да се гъбаркаш. Кой има място тук, анонимко? |
|
|
 |
quad Опитен потребител

Регистриран на: 20 Ное 2004 Мнения: 233 Местожителство: Varna/Targovishte
|
Пуснато на: Сря Юни 22, 2005 17:37 Заглавие: |
|
|
Не ходя по кръчмета и чалгии, защото не ми харесва музиката и озвучаването. Щом съм писал за алнико във форум, значи че не го крия от никой!!! Ако толкова те интересува, той ми прати вече 2 лични бележки, в които само злобее и псува(ако не се сещаш, това значи че чете). Явно толкова са ви възможностите.
п.с. Напоследък профан взе да се римува с тъпан:)) |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 22, 2005 17:46 Заглавие: |
|
|
Дали не е време да се заключи тази тема
Тона на общуване отдавна мина всякакви граници. |
|
|
 |
Chelsea_69 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 22, 2005 18:15 Заглавие: |
|
|
От всичко казано дотук стана ясно ,че на мястото на завод "Иван Туйков"-ТЕТЕВЕН ,старите хайфисти се сещат що сковаваха там,се е пръкнала фирма ,която очевидно само изключителната скромност на гениите ,работещи в нея,я държат в анонимност.Значи слушаме си JBL или каквото си наумите,а то тетювенско Made in...било.Да благодарим на модераторите за търпението,но наистина тая тема взе просто много да мирише и е време за DEL,да ма прощават гениите....  |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 22, 2005 18:18 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | Дали не е време да се заключи тази тема
Тона на общуване отдавна мина всякакви граници. |
"Умните" се карат "тъпите" се смеят
момчета регйстрирайте се  _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|