Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

относно bgaudio.org
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
showMANiak
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Юни 21, 2005 18:44    Заглавие: Отговорете с цитат

Алоо чатърите.. осъзнайте се малко де Evil or Very Mad
Като ви се чати си има определени места за тая работа Exclamation
Гост

МнениеПуснато на: Сря Юни 22, 2005 9:14    Заглавие: Отговорете с цитат

За толтек ,хепи и другите чекиджии-влезли сте в bgaudio и сте установили че този сайт е доста над вашето ниво и понеже спадате към категорията на тези ограничени хора които като не разбират нещо го отричат тръгнахте да припявате на Куку(куад).Значи когато вие плюете -това е нормално а когато някой ви каже неприятни истини в очите-пищите като ощипана девственица Very Happy .Знаете ли на какво приличате-на гейдружинка "Калинка-Малинка" Very Happy -обидени сте на всички които не са като вас.
Върнете се в началото
showMANiak
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Юни 22, 2005 11:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Мисла че е време да се заключи темата Exclamation
Bojidar200
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Targovishte

МнениеПуснато на: Сря Юни 22, 2005 13:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Гост : Имам чувството, че ще ти тегля една българска майна! Evil or Very Mad
hapy_boy_21
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Сря Юни 22, 2005 14:05    Заглавие: ре Отговорете с цитат

Bojidar200 написа:
Гост : Имам чувството, че ще ти тегля една българска майна! Evil or Very Mad

Моята издръжливост е голяма , но в наи скоро време аз ще му тегля, но и ти да го направиш няма да е лошо.

гост: Аз съм на 21, на мен има кои да пуска, не карам на злобарки може би като теб, а кои е некадърник много хора могат да кажат, и вземи си напиши от къде си и как се казваш, че да се разберем очи в очи кои е некадърник и кои не.И ако имаш нещо да ми казваш лично на мен, ще ми го кажеш в очите, на живо, а не да ме коментираш зад гърба ми , разбрали ме фотон?
quad
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Varna/Targovishte

МнениеПуснато на: Сря Юни 22, 2005 17:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Hahaha, кой с кого се изгъбарка:) Ако си бях направил труда да ти прочета тъпите постове не само на диагонал, щях да ти открия и сам грешките. Но иначе си прав, не трябваше да ти вярвам, трябваше да прочета кви си ги оплескал и да те насоля сам. Ще го имам впредвид, ако се наложи пак. Понеже много се съмнявам, че имаш представа от аудио, все пак мога да те проверя. Не се притеснявай, няма да е елементарен въпрос. Разходи се из форумите и виж къде съм писал за влианието на басрефлекса върху звука(по точно какви явления настъпват при преминаване на трептящия въздух през "тръбата"?). Виждам че оттам си се сетил за книжката на Попянев, която преди време препоръчах на някой от форумите, сега ти си я намерил,попрочел, недоразбрал и си дошъл да мелиш глупости. Я ми кажи от бгаудио, защо те викнаха? Защото не им стигат знанията за да спорят с мен? Ти ли си корифейчето? Или най-много плямпаш, че затова са пратили теб?
Я ми кажи гостченце, дето всички те знаят, защо си мислиш че ще се прекарам да ти пращам снимка на приятелката си? За да се носи из нета и разни сополанковци като теб, да въздишат и да си праскат по една за нейно здраве? Мога да ти дам линк към моя, просто на мен не ми пука дали ще омацате снимката, и без това вече ме искарахте психично болен, педофил и още 1000000+ глупости. Ето радвай се:
bagy.hit.bg/10.jpg
Преди време ми бяха казали, че от посотовете ми миришело на нафталин... на мен обаче изобщо не ми мерише така след 8 часов секс. Да правилно си прочел, 8 часа средно. Това обаче е оффтопик и ако продължа с това рискувам и тук да закл. темата, поради факта че не можеш сам да си намериш мома и ме караш аз да ти търся. Още нещо, виж в кой век сме, ако погледнеш никъде не съм казвал нещо повече от приятелка. Това е така, защото в гимназиите лапетата викат гаджета, аз предпочитам само приятелка с която мога да правя всичко. Sorry човече, ограничеността ти си е само твой проблем. Влезнал да се драчи в нета безцелно... е тва вече е тъпо. Аз писах тук, за да изразявам моето мнение(знаеш че на някои хора не им харесва и сега умират да се хвалят в личния си сайт. Дори продължават да говорят за мен там, въпреки че ме изгониха и така не ми дават право на отговор). Затова пиша тук, за да правя крив всеки, който реши да се прави на грандоман. Ти влизаш за да се гъбаркаш. Кой има място тук, анонимко?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
quad
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Varna/Targovishte

МнениеПуснато на: Сря Юни 22, 2005 17:37    Заглавие: Отговорете с цитат

Не ходя по кръчмета и чалгии, защото не ми харесва музиката и озвучаването. Щом съм писал за алнико във форум, значи че не го крия от никой!!! Ако толкова те интересува, той ми прати вече 2 лични бележки, в които само злобее и псува(ако не се сещаш, това значи че чете). Явно толкова са ви възможностите.
п.с. Напоследък профан взе да се римува с тъпан:))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Юни 22, 2005 17:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Дали не е време да се заключи тази тема Question Rolling Eyes
Тона на общуване отдавна мина всякакви граници.
Върнете се в началото
Chelsea_69
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Юни 22, 2005 18:15    Заглавие: Отговорете с цитат

От всичко казано дотук стана ясно ,че на мястото на завод "Иван Туйков"-ТЕТЕВЕН ,старите хайфисти се сещат що сковаваха там,се е пръкнала фирма ,която очевидно само изключителната скромност на гениите ,работещи в нея,я държат в анонимност.Значи слушаме си JBL или каквото си наумите,а то тетювенско Made in...било.Да благодарим на модераторите за търпението,но наистина тая тема взе просто много да мирише и е време за DEL,да ма прощават гениите.... Rolling Eyes
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kd 503
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Сря Юни 22, 2005 18:18    Заглавие: Отговорете с цитат

RC написа:
Дали не е време да се заключи тази тема Question Rolling Eyes
Тона на общуване отдавна мина всякакви граници.

"Умните" се карат "тъпите" се смеят Very Happy
момчета регйстрирайте се Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Страница 5 от 6

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети