| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emo-evropa Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 23, 2005 20:25 Заглавие: Mitsubishi-отваряне на меню настроика |
|
|
Телевизора е мод.CT-25A3EST. Дадоха ми пилот2008.Съвпадат всички бутони,но от менюто излизат символи камера,нота, М1, М2. При второ натискане меню излизат аналоговите функции след това звуковите екстри и накрая AV I TV ОТ ДОЛУ СТАНДАРТА ПАЛ СЕКАМ. ЗНАЕ ЛИ НЯКОИ КАК МОГА ДА ВЛЯЗА В МЕНюТО ЗА НАСТРОИКА И ДАЛИ ТОВА ЕПРАВИЛНИЯТ ПИЛОТ. БЛАГОДАРЯ  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 23, 2005 20:38 Заглавие: |
|
|
| emo-evropa, според мен е един от "правилните" пултове, но телевизора е с особенно мнение от към потребителския интерфейс. |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 23, 2005 23:12 Заглавие: |
|
|
Имам същия проблем от около година.Пиши ако откриеш как се настройва.При мене даже се и върти от дистанционното  |
|
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 8:18 Заглавие: |
|
|
| Сещам се за модела и съм правил такъв но как точно ставаше не се сещам. Мога да проверя в клиента но ще е чак другата седмица. По спомен мисля че бутоните на ДУ се превклуючваха за два режима а на бутона настроика нямаше нищо общо с операцията която извършваше - с повече играчка мисля че ще успееш или изчакай една седмица. Другия проблем за които се сещам е че имаше някаква особенност за запомняне на програмите. Общо взето кофти изпълнение е този модел. |
|
|
 |
emo-evropa Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 20:30 Заглавие: |
|
|
Днес много щраках по дистанционното и нищо.Мисля си дали не е в някакъв хотелски режим? Всъщност има един бутон ,от които горе в ъгъла излиза сн--,като му подам напр.06 и работи на канал 1, но нито помни ни финна,а като гледам може и 6.5 звук да си има . АБЕ ГАДНО Е ДА СИ НАПРАВИШ ТВ-ТО И ДА НЕ МОЖЕШ ДА ГО ДАДЕШ НА КЛИЕНТА.Дано не ме мъчи и мен една година  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 21:15 Заглавие: |
|
|
Пробвай да не би като едни модели телефункен да става запомнянето.Така както си намерил програма натискай и задръж продължително бутона на който канал искаш да я запомниш докато премигне три пъти и спре.Не ми се вярва да е така но все пак пробвай. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 21:35 Заглавие: |
|
|
| Опитай и с задържане на бутони от дистанционото.Просто идея. |
|
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 25, 2005 8:52 Заглавие: |
|
|
| emo-evropa написа: | Днес много щраках по дистанционното и нищо.Мисля си дали не е в някакъв хотелски режим? Всъщност има един бутон ,от които горе в ъгъла излиза сн--,като му подам напр.06 и работи на канал 1, но нито помни ни финна,а като гледам може и 6.5 звук да си има . АБЕ ГАДНО Е ДА СИ НАПРАВИШ ТВ-ТО И ДА НЕ МОЖЕШ ДА ГО ДАДЕШ НА КЛИЕНТА.Дано не ме мъчи и мен една година  |
Точно като ти излезе CH-- си вече в режим на настройка но нали споменах че имаше доста особенности и за запомнянето - до една седмица ще ти кажа как точно ставаше тактиката Финна настройка мисля че имаше но избирането на каналите май беше с набиране на цифрите 11 канал за Канал 1 - нещо такова беше. |
|
|
 |
|