Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Mitsubishi-отваряне на меню настроика

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
emo-evropa
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юни 23, 2005 20:25    Заглавие: Mitsubishi-отваряне на меню настроика Отговорете с цитат

Телевизора е мод.CT-25A3EST. Дадоха ми пилот2008.Съвпадат всички бутони,но от менюто излизат символи камера,нота, М1, М2. При второ натискане меню излизат аналоговите функции след това звуковите екстри и накрая AV I TV ОТ ДОЛУ СТАНДАРТА ПАЛ СЕКАМ. ЗНАЕ ЛИ НЯКОИ КАК МОГА ДА ВЛЯЗА В МЕНюТО ЗА НАСТРОИКА И ДАЛИ ТОВА ЕПРАВИЛНИЯТ ПИЛОТ. БЛАГОДАРЯ Sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юни 23, 2005 20:38    Заглавие: Отговорете с цитат

emo-evropa, според мен е един от "правилните" пултове, но телевизора е с особенно мнение от към потребителския интерфейс.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bamze
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Чет Юни 23, 2005 23:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Имам същия проблем от около година.Пиши ако откриеш как се настройва.При мене даже се и върти от дистанционното Shocked
Върнете се в началото
cdi
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Трявна

МнениеПуснато на: Пет Юни 24, 2005 8:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Сещам се за модела и съм правил такъв но как точно ставаше не се сещам. Мога да проверя в клиента но ще е чак другата седмица. По спомен мисля че бутоните на ДУ се превклуючваха за два режима а на бутона настроика нямаше нищо общо с операцията която извършваше - с повече играчка мисля че ще успееш или изчакай една седмица. Другия проблем за които се сещам е че имаше някаква особенност за запомняне на програмите. Общо взето кофти изпълнение е този модел.
Върнете се в началото
emo-evropa
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Юни 24, 2005 20:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Днес много щраках по дистанционното и нищо.Мисля си дали не е в някакъв хотелски режим? Всъщност има един бутон ,от които горе в ъгъла излиза сн--,като му подам напр.06 и работи на канал 1, но нито помни ни финна,а като гледам може и 6.5 звук да си има . АБЕ ГАДНО Е ДА СИ НАПРАВИШ ТВ-ТО И ДА НЕ МОЖЕШ ДА ГО ДАДЕШ НА КЛИЕНТА.Дано не ме мъчи и мен една година Rolling Eyes
Върнете се в началото
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Пет Юни 24, 2005 21:15    Заглавие: Отговорете с цитат

Пробвай да не би като едни модели телефункен да става запомнянето.Така както си намерил програма натискай и задръж продължително бутона на който канал искаш да я запомниш докато премигне три пъти и спре.Не ми се вярва да е така но все пак пробвай.
GOSHO
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна - с.Тополи

МнениеПуснато на: Пет Юни 24, 2005 21:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Опитай и с задържане на бутони от дистанционото.Просто идея.
Върнете се в началото
cdi
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Трявна

МнениеПуснато на: Съб Юни 25, 2005 8:52    Заглавие: Отговорете с цитат

emo-evropa написа:
Днес много щраках по дистанционното и нищо.Мисля си дали не е в някакъв хотелски режим? Всъщност има един бутон ,от които горе в ъгъла излиза сн--,като му подам напр.06 и работи на канал 1, но нито помни ни финна,а като гледам може и 6.5 звук да си има . АБЕ ГАДНО Е ДА СИ НАПРАВИШ ТВ-ТО И ДА НЕ МОЖЕШ ДА ГО ДАДЕШ НА КЛИЕНТА.Дано не ме мъчи и мен една година Rolling Eyes

Точно като ти излезе CH-- си вече в режим на настройка но нали споменах че имаше доста особенности и за запомнянето - до една седмица ще ти кажа как точно ставаше тактиката Laughing Финна настройка мисля че имаше но избирането на каналите май беше с набиране на цифрите 11 канал за Канал 1 - нещо такова беше.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети