|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 19:17 Заглавие: |
|
|
Мани Мани от оная А86 още ми чукат клапаните  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
тодо-р Опитен потребител

Регистриран на: 08 Фев 2005 Мнения: 311 Местожителство: Г.Оряховица
|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 19:50 Заглавие: |
|
|
амчи настрой аванса  _________________ Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!! |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 20:26 Заглавие: |
|
|
Ако знаете каква идея ми идва в главата.Да натоваря казана за ракия и бидоните с джибрата и да го докарам на Хисаря че като го подкладем и като налягаме покрай него ще стане голяма работа а .Съгласни ли сте ?  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 21:09 Заглавие: вино и ракия |
|
|
Весо,не знам по колко тона варите в Ботевград и с какво качество,но скоро срещнах един историк и чух новата версия за Ботев.
Когато минал през врачанско,на влизане в града го посрещнали с манерка нашенка ракия за из път,и когато горкият изкачил връх Вола и стъпил на билото,седнал на един камък,отпил една глътка от нашенската и с възглас:Е.е.е.каквии хора,каква ракия и паднал та умрял,завалията,а калпавите пиячи измислиха версията за турски куршум-глупости,слаба тренировка,явно румънската пърцуца не става за възстания.Бунтари се раждат само в нашия край,защото след добър запой на другия ден всичко ти е криво,и семейство и управа,и само бунтарски помисли витаят из главата. |
|
|
 |
dim_technik Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 25, 2005 2:02 Заглавие: Re: вино и ракия |
|
|
| wesko dilow написа: | Весо,не знам по колко тона варите в Ботевград и с какво качество,но скоро срещнах един историк и чух новата версия за Ботев.
Когато минал през врачанско,на влизане в града го посрещнали с манерка нашенка ракия за из път,и когато горкият изкачил връх Вола и стъпил на билото,седнал на един камък,отпил една глътка от нашенската и с възглас:Е.е.е.каквии хора,каква ракия и паднал та умрял,завалията,а калпавите пиячи измислиха версията за турски куршум-глупости,слаба тренировка,явно румънската пърцуца не става за възстания.Бунтари се раждат само в нашия край,защото след добър запой на другия ден всичко ти е криво,и семейство и управа,и само бунтарски помисли витаят из главата. |
Ха , Ха , Ха ! Нищо чудно ! Като знам какви зарезани сме правили на "Мачкин дол " и каква "Врачанска теменуга" сме пили ! Нищо чудно !  _________________ Човек се учи докато е жив! |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 25, 2005 13:28 Заглавие: Re: вино и ракия |
|
|
| wesko dilow написа: | скоро срещнах един историк и чух новата версия за Ботев.
|
Що все си мисля , че тоя историк ще да е бил от Враца  _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
makom Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 25, 2005 14:31 Заглавие: |
|
|
Малеееей мила моя майно льо както беше рекьл някой си.
Noel, няма да е лошо да организираш по една водоноска на всеки,че
като гледам какьв огьн се задава-мани,мани.Предлагам и предварителния сьстав от камериерките по долу.
За всички гости на сбора в Хисаря виж атача!  |
|
|
 |
DICHI Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 25, 2005 21:59 Заглавие: |
|
|
Малийййййй,кв,а тема,а аз съм я опущил
aysun_a,коцев е прав,само са различни нюансите по региони.Аз го правя също в бидон.Слагам гроздето(мачкам го заедно с чепките),много е важна захарноста,ако нямаш захаромер,взимаш едно яйце оттачаш в един съд(например буркан) и го пускаш.Трябва да стърчи над течноста с диаметър около2-2,5см.След това слагаш капака.След 20-на дена ,го стягаш правиш дупка и прокарвш едно маркуче в бидона над гроздето,а от вън го потапяш в едно бурканче с вода.Когато спре да балбука махаш маркуча и го запечатваш.Говоря за бидон с канелка отдолу.
А що се отнася до ракията,а ми момчета коя група 15 мин изнася пиенето от колите на срещите .Не знам как сте вие,но аз всяка среща качвам пиенето(ракията) с един литър,тази среща коя беше???????И пак не стигна
Мислете му наесен  |
|
|
 |
aysun_a Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 12, 2005 19:02 Заглавие: |
|
|
| DICHI написа: | Малийййййй,кв,а тема,а аз съм я опущил
aysun_a,коцев е прав,само са различни нюансите по региони.Аз го правя също в бидон.Слагам гроздето(мачкам го заедно с чепките),много е важна захарноста,ако нямаш захаромер,взимаш едно яйце оттачаш в един съд(например буркан) и го пускаш.Трябва да стърчи над течноста с диаметър около2-2,5см.След това слагаш капака.След 20-на дена ,го стягаш правиш дупка и прокарвш едно маркуче в бидона над гроздето,а от вън го потапяш в едно бурканче с вода.Когато спре да балбука махаш маркуча и го запечатваш.Говоря за бидон с канелка отдолу.
А що се отнася до ракията,а ми момчета коя група 15 мин изнася пиенето от колите на срещите .Не знам как сте вие,но аз всяка среща качвам пиенето(ракията) с един литър,тази среща коя беше???????И пак не стигна
Мислете му наесен  |
Да да дасме живи и здрави и ракия да има. |
|
|
 |
инж.Васил Сапунджиев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 13, 2005 14:42 Заглавие: |
|
|
Ако до 6 дни от първия дъжс не се пръска гроздето с рубиган, то ще изсъхне и няма да има радост! В рамките на две седмици вече два пъти пръскам! След три дни пак ще пръскам! Влагата е жектащя! Да не кажете, че не съм предупредил! _________________ Ако човек се напъва упорито, все нещо ще излезе на бял свят! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|