Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

вино и ракия
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Пет Юни 24, 2005 19:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Мани Мани от оная А86 още ми чукат клапаните Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
тодо-р
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Г.Оряховица

МнениеПуснато на: Пет Юни 24, 2005 19:50    Заглавие: Отговорете с цитат

амчи настрой аванса Laughing
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Пет Юни 24, 2005 20:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако знаете каква идея ми идва в главата.Да натоваря казана за ракия и бидоните с джибрата и да го докарам на Хисаря че като го подкладем и като налягаме покрай него ще стане голяма работа а .Съгласни ли сте ? Very Happy
wesko dilow
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Враца

МнениеПуснато на: Пет Юни 24, 2005 21:09    Заглавие: вино и ракия Отговорете с цитат

Весо,не знам по колко тона варите в Ботевград и с какво качество,но скоро срещнах един историк и чух новата версия за Ботев.
Когато минал през врачанско,на влизане в града го посрещнали с манерка нашенка ракия за из път,и когато горкият изкачил връх Вола и стъпил на билото,седнал на един камък,отпил една глътка от нашенската и с възглас:Е.е.е.каквии хора,каква ракия и паднал та умрял,завалията,а калпавите пиячи измислиха версията за турски куршум-глупости,слаба тренировка,явно румънската пърцуца не става за възстания.Бунтари се раждат само в нашия край,защото след добър запой на другия ден всичко ти е криво,и семейство и управа,и само бунтарски помисли витаят из главата.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
dim_technik
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Плевен

МнениеПуснато на: Съб Юни 25, 2005 2:02    Заглавие: Re: вино и ракия Отговорете с цитат

wesko dilow написа:
Весо,не знам по колко тона варите в Ботевград и с какво качество,но скоро срещнах един историк и чух новата версия за Ботев.
Когато минал през врачанско,на влизане в града го посрещнали с манерка нашенка ракия за из път,и когато горкият изкачил връх Вола и стъпил на билото,седнал на един камък,отпил една глътка от нашенската и с възглас:Е.е.е.каквии хора,каква ракия и паднал та умрял,завалията,а калпавите пиячи измислиха версията за турски куршум-глупости,слаба тренировка,явно румънската пърцуца не става за възстания.Бунтари се раждат само в нашия край,защото след добър запой на другия ден всичко ти е криво,и семейство и управа,и само бунтарски помисли витаят из главата.

Laughing Laughing Laughing Laughing Ха , Ха , Ха ! Нищо чудно ! Като знам какви зарезани сме правили на "Мачкин дол " и каква "Врачанска теменуга" сме пили ! Нищо чудно ! Very Happy Laughing Wink Very Happy Laughing Wink
Noel
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Юни 25, 2005 13:28    Заглавие: Re: вино и ракия Отговорете с цитат

wesko dilow написа:
скоро срещнах един историк и чух новата версия за Ботев.

Що все си мисля , че тоя историк ще да е бил от Враца Laughing Laughing Laughing
makom
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: RUSE

МнениеПуснато на: Съб Юни 25, 2005 14:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Малеееей мила моя майно льо както беше рекьл някой си.
Noel, няма да е лошо да организираш по една водоноска на всеки,че
като гледам какьв огьн се задава-мани,мани.Предлагам и предварителния сьстав от камериерките по долу.
За всички гости на сбора в Хисаря Arrow виж атача! Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
DICHI
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: VRACA

МнениеПуснато на: Съб Юни 25, 2005 21:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Малийййййй,кв,а тема,а аз съм я опущил Embarassed
aysun_a,коцев е прав,само са различни нюансите по региони.Аз го правя също в бидон.Слагам гроздето(мачкам го заедно с чепките),много е важна захарноста,ако нямаш захаромер,взимаш едно яйце оттачаш в един съд(например буркан) и го пускаш.Трябва да стърчи над течноста с диаметър около2-2,5см.След това слагаш капака.След 20-на дена ,го стягаш правиш дупка и прокарвш едно маркуче в бидона над гроздето,а от вън го потапяш в едно бурканче с вода.Когато спре да балбука махаш маркуча и го запечатваш.Говоря за бидон с канелка отдолу.
А що се отнася до ракията,а ми момчета коя група 15 мин изнася пиенето от колите на срещите Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy .Не знам как сте вие,но аз всяка среща качвам пиенето(ракията) с един литър,тази среща коя беше???????И пак не стигна Sad
Мислете му наесен Very Happy Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
aysun_a
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: кърджали

МнениеПуснато на: Вто Юли 12, 2005 19:02    Заглавие: Отговорете с цитат

DICHI написа:
Малийййййй,кв,а тема,а аз съм я опущил Embarassed
aysun_a,коцев е прав,само са различни нюансите по региони.Аз го правя също в бидон.Слагам гроздето(мачкам го заедно с чепките),много е важна захарноста,ако нямаш захаромер,взимаш едно яйце оттачаш в един съд(например буркан) и го пускаш.Трябва да стърчи над течноста с диаметър около2-2,5см.След това слагаш капака.След 20-на дена ,го стягаш правиш дупка и прокарвш едно маркуче в бидона над гроздето,а от вън го потапяш в едно бурканче с вода.Когато спре да балбука махаш маркуча и го запечатваш.Говоря за бидон с канелка отдолу.
А що се отнася до ракията,а ми момчета коя група 15 мин изнася пиенето от колите на срещите Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy .Не знам как сте вие,но аз всяка среща качвам пиенето(ракията) с един литър,тази среща коя беше???????И пак не стигна Sad
Мислете му наесен Very Happy Very Happy

Да да дасме живи и здрави и ракия да има.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger MSN Messenger
инж.Васил Сапунджиев
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Юли 13, 2005 14:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако до 6 дни от първия дъжс не се пръска гроздето с рубиган, то ще изсъхне и няма да има радост! В рамките на две седмици вече два пъти пръскам! След три дни пак ще пръскам! Влагата е жектащя! Да не кажете, че не съм предупредил!
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
Страница 9 от 10

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети