|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Пан Гост
|
Пуснато на: Сря Юли 13, 2005 13:57 Заглавие: Съвет за лаптоп адаптор |
|
|
Здравейте,
Имам лаптоп Фуджицо-Сименс и искам да си купя адаптор ,за да мога да го ползвам и в чужбина. Щатите и Ирландия. Тъй като знам,че сме на различни честоти се чудя какво точно трябва да купя. За дребна техника имам само накрайник адаптор,т.е. само колкото да се включи към контакта и до сега нищо не е изгоряло. Само че за лаптоп не ми се правят такива експерименти и да разбера,когато е късно.
Та гледам сега в гет.бг предлагат адаптор,за който казват,че е точно за мобилни.Съвети или идеи? Ще свърши ли работа само адапторът или трябва и трансформатор /или както там се казва/? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 13, 2005 14:25 Заглавие: |
|
|
Ти и сега би трябвало да имаш адаптер.
Погледни и напиши какво е написано на него, пък после ще го мислим дали ти трябва друг и какъв. |
|
|
 |
Пан Гост
|
Пуснато на: Сря Юли 13, 2005 14:42 Заглавие: |
|
|
| Аз имам,но ако искам да го ползвам в Щатите няма да мога,тъй като най-малкото накрайника няма да влезе в контакта. Имам преходник за техният стандарт контакт, но до сега съм го ползвала с друг тип техника и не толкова ценна като един лаптоп. При това ползване всичко работи на по-бавни обороти. Голямото ми притеснение е,дали и при лаптопа е сигурно /няма да изгори/, да ползвам само накрайника за контакта или трябва да си взема нещо по средата,което да направи по-лек прехода между различните токове? |
|
|
 |
kk Гост
|
Пуснато на: Сря Юли 13, 2005 14:56 Заглавие: Re: Съвет за лаптоп адаптор |
|
|
| Пан написа: | Здравейте,
Имам лаптоп Фуджицо-Сименс и искам да си купя адаптор ,за да мога да го ползвам и в чужбина. Щатите и Ирландия. Тъй като знам,че сме на различни честоти се чудя какво точно трябва да купя. За дребна техника имам само накрайник адаптор,т.е. само колкото да се включи към контакта и до сега нищо не е изгоряло. Само че за лаптоп не ми се правят такива експерименти и да разбера,когато е късно.
Та гледам сега в гет.бг предлагат адаптор,за който казват,че е точно за мобилни.Съвети или идеи? Ще свърши ли работа само адапторът или трябва и трансформатор /или както там се казва/? | Препиши точно надписите върху адаптера тук |
|
|
 |
Пан Гост
|
Пуснато на: Сря Юли 13, 2005 16:43 Заглавие: |
|
|
Данните са стандартните 110-240. Благодаря на всички за отговорите ) |
|
|
 |
кк Гост
|
Пуснато на: Сря Юли 13, 2005 16:56 Заглавие: |
|
|
| Пан написа: | Данните са стандартните 110-240. Благодаря на всички за отговорите ) | Ще ти работи навсякъде, трябва само преходник. По летищата продават универсални такива. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|