Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Съвет за лаптоп адаптор

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Пан
Гост

МнениеПуснато на: Сря Юли 13, 2005 13:57    Заглавие: Съвет за лаптоп адаптор Отговорете с цитат

Здравейте,
Имам лаптоп Фуджицо-Сименс и искам да си купя адаптор ,за да мога да го ползвам и в чужбина. Щатите и Ирландия. Тъй като знам,че сме на различни честоти се чудя какво точно трябва да купя. За дребна техника имам само накрайник адаптор,т.е. само колкото да се включи към контакта и до сега нищо не е изгоряло. Smile Само че за лаптоп не ми се правят такива експерименти и да разбера,когато е късно.
Та гледам сега в гет.бг предлагат адаптор,за който казват,че е точно за мобилни.Съвети или идеи? Ще свърши ли работа само адапторът или трябва и трансформатор /или както там се казва/?
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Юли 13, 2005 14:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Ти и сега би трябвало да имаш адаптер.
Погледни и напиши какво е написано на него, пък после ще го мислим дали ти трябва друг и какъв.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Пан
Гост

МнениеПуснато на: Сря Юли 13, 2005 14:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз имам,но ако искам да го ползвам в Щатите няма да мога,тъй като най-малкото накрайника няма да влезе в контакта. Имам преходник за техният стандарт контакт, но до сега съм го ползвала с друг тип техника и не толкова ценна като един лаптоп. При това ползване всичко работи на по-бавни обороти. Голямото ми притеснение е,дали и при лаптопа е сигурно /няма да изгори/, да ползвам само накрайника за контакта или трябва да си взема нещо по средата,което да направи по-лек прехода между различните токове?
Върнете се в началото
kk
Гост

МнениеПуснато на: Сря Юли 13, 2005 14:56    Заглавие: Re: Съвет за лаптоп адаптор Отговорете с цитат

Пан написа:
Здравейте,
Имам лаптоп Фуджицо-Сименс и искам да си купя адаптор ,за да мога да го ползвам и в чужбина. Щатите и Ирландия. Тъй като знам,че сме на различни честоти се чудя какво точно трябва да купя. За дребна техника имам само накрайник адаптор,т.е. само колкото да се включи към контакта и до сега нищо не е изгоряло. Smile Само че за лаптоп не ми се правят такива експерименти и да разбера,когато е късно.
Та гледам сега в гет.бг предлагат адаптор,за който казват,че е точно за мобилни.Съвети или идеи? Ще свърши ли работа само адапторът или трябва и трансформатор /или както там се казва/?
Препиши точно надписите върху адаптера тук
Върнете се в началото
Пан
Гост

МнениеПуснато на: Сря Юли 13, 2005 16:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Данните са стандартните 110-240. Благодаря на всички за отговорите Smile)
Върнете се в началото
кк
Гост

МнениеПуснато на: Сря Юли 13, 2005 16:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Пан написа:
Данните са стандартните 110-240. Благодаря на всички за отговорите Smile)
Ще ти работи навсякъде, трябва само преходник. По летищата продават универсални такива.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети